Hem > Personligheter > Désirée Lindholm

Désirée Lindholm

Innovation

Désirée Lindholm har såväl teoretiska som praktiska erfarenheter av innovation, produktutveckling och industriell design. Hon har också erfarenhet från att supporta processer från uppfinning till produktlansering.

Désirée Lindholm har praktiska och akademiska kunskaper inom ämnen som innovation, produktutveckling, industriell design, projektledning, marknadsföring och ekonomi, vilket gör att hon ser helheten på ett tydligt sätt i produktutvecklingsprocessen. Désirée arbetar som konsulterande projektledare med bl.a. produktutveckling och tjänsteutveckling åt kommuner, företag och ALMI. Hon har mångårig erfarenhet av vägledning och support i processen – från uppfinning och produktutveckling till slutprodukt och lansering. Désirée Lindholm har tagit fram uppfinningar både för produkter och tjänster, samt drivit flera lyckade och inkomstbringade projekt. Kunskaper om produkt- och tjänsteutveckling fick hon från det patenterade tillbehöret till cykelns pakethållare, "Butterfly" och som ansvarig projektledare för Svenska Rallyts marknadsföring. I detta sammanhang hade Désirée ett stark fokus på att synliggöra sponsorerna samt att få alla inblandade, exempelvis förarna i rallyt att dela och föra ut budskapet. Samtidig som detta gav insikter i turism marknadsföring.

Hennes föredrag är faktabaserade och presenteras på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Alla görs delaktiga, åhörarna får med sig en rejäl dos nya praktiska kunskaper att använda i sitt arbete varje dag. Fakta blandas med anekdoter, erfarenheter från hennes uppfinningar, kreativa övningar, glada skratt och aha–upplevelser, allt i ett medryckande tempo där ingen kan sitta oberörd.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta