Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Chris Pettersson

Chris Pettersson

Försäljning – Relation – Motivation – Organisation

Hur motiverar jag min personal till att göra de absolut bästa resultaten? Hur får jag en totalt jämställd arbetsplats?
Hur går jag med vinst, trots investeringar i digitalisering? Hur ger jag bra service oavsett verksamhet?

Dessa och många andra frågor kan Chris Pettersson hjälpa till att besvara inför sina åhörare. I de flesta frågor så finns svaren inte i att öka antalet investerade kronor, det finns inte heller i ytterligare AW's eller i omfattande medarbetarundersökningar. Ibland handlar det enbart om de tre viktigaste sakerna på en arbetsplats: relation, relation och relation.

Förändringsbenägenhet
Allt börjar med förändring! Förändring är modern ur vilket allt rör sig med den positiva kraft som tillåter oss att förbättra, förfina, utveckla och förstå. Detta görs dock inte av sig själv och förändring är inget som enbart uppstår utan arbete. Man måste så klart, likt med en snöboll, först putta med större kraft, för att sedan kunna i princip låta bollen gå i rullning av sig själv så fort som man fått upp tillräcklig fart.

Detta är fördelen med automatisering, digitalisering och outsourcande. Men det är också fördelen med ökad motivation, incitament för bra jobb och välfungerande processer för anställda.

Chris Pettersson är en av Sveriges i särklass bästa föreläsare sett till retorik och framförande och har gjort över 300 föreläsningar inom försäljningsutveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV både inom sin karriär som säljare och försäljningschef, men också som affärsutvecklare och föreläsare.

År 2018 så gjorde Chris en utbildning för Google’s Digitalakademi med fullsatt sal som uppskattades så mycket, att han fick komma tillbaka och köra denna föreläsning ytterligare en gång. Efter detta har Chris startat en av Sveriges största nätverksträffar för kvinnligt företagande och han turnerar nu med sina föreläsningar runt om i Sverige på företag och utbildningsinstitut.

Chris jobbar till vardags som försäljningsansvarig för samtlig TM- och FM-försäljning i Sverige på C More Entertainment. Han har även ett styrelseuppdrag som ledamot i Bonnier AB:s TM-styrelse. Förutom detta är han ute och föreläser för företag om affärsutveckling, organisationsförändring, digitalisering, försäljning och även om motivation för anställda och chefer. Tidigare har han varit försäljningsansvarig på ett av Sveriges ledande företag inom outsourcad kundservice och även prisbelönt säljare.

Chris har även gjort ett antal moderators- och konferenciersuppdrag med bravur.

Pressbilder

Chris Pettersson

Chris Pettersson

Digitalisering

Målsättning

Försäljning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2