Hem > Personligheter > Carolina Gynning

Carolina Gynning

Programledare och konferencier

Carolina Gynning har synts i TV och i tidningar. Många gånger. Ibland även något mindre påklädd. Hennes brutalt uppriktiga uttalanden om människor och händelser runt henne har också bidragit till kändisskapet.

Få människor i Sverige som tittar på TV eller läser tidningar kan ha undgått att stöta på Carolina Gynning. En anledning är hennes sätt att agera i TV-såpan Big Brother, där hennes nattliga aktiviteter under täcket skapade rikstäckande rubriker. En annan är alla bilder av henne som förekommit i tidskrifter från Starlet och Veckorevyn till Café.

Carolina Gynning har aldrig varit sen att gå från ord till handling, som den gången då hon kom på att hon ville vara med i amerikanska Playboy. Sagt och gjort, hon satte sig på ett plan till Los Angeles och lyckades så småningom ta sig fram till Hugh Heffner på Playboy Mansion...

Ytterligare en anledning till uppmärksamheten omkring henne är hennes brutalt ärliga uttalanden om människor och händelser runt henne. I sin självbiografiska bok Ego Girl berättar hon med hänsynslös uppriktighet om hur hon som 17-åring upptäcktes som modell, hur hon förlorade sig i en förvirrad värld i Paris där livet cirkulerade kring ätstörningar, män, sex och knark.

Carolina Gynning är en uppskattad programledare och konferencier i TV såväl som på scen vid företagsarrangemang, galor och prisutdelningar.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta