Hem > Personligheter > Björn Alberts

Björn Alberts

Föreläser om digital kommunikation - Känd bloggprofil

Kommunikation, tjänster och affärsutveckling i digitala kanaler är Björns stora intresse.

Björn Alberts hjälper företag att leda nödvändiga förändringar och att utnyttja potentialen i en allt mer digitaliserad marknad. Idag gör han det som Senior Partner på Hallvarsson & Halvarsson där han också är affärsområdeschef för Onlince Communication. Hans bas är de erfarenheter han har efter att ha fokuserat på detta sedan 1995. Både som konsult och som marknadschef. Björns drivkraft är den passion han har inför alla nya möjligheter som hela tiden uppstår och väntar på att utnyttjas. Hans mission är att hjälpa de som behöver ifrågasätta gamla sanningar för att fortsätta vara vinnare.

Konkret leder Björn Alberts arbete inom tjänsteutveckling, kommunikation, kundrelationer, affärsutveckling, kommunikationsstrategi, koncept, social media, webbproduktion, webbrådgivning, webbstrategi. Den gemensamma nämnaren är "digitalt".

För att kunna göra det navigerar han i fyra parallella dimensioner, som finns i alla verksamheter: affär, kommunikation, organisation och teknisk infrastruktur. Om någon skulle tvinga in honom i ett traditionellt fack är han marknadsförare.

Efter att i 15 år ha verkat i digitala och kreativa affärsmiljörer. Webbaserade och mobila. Efter att ha verkat i flera olika roller: planner, creative director, key account manager, byråchef och marknadschef är Björn Alberts fortsatt passionerad över att bryta ny mark och att åstadkomma positiva förändringar.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta