Hem > Personligheter > Barbro Fällman

Barbro Fällman

Retoriker och språkexpert

Barbro Fällman anlitas ofta av radio och TV för att analysera tal som hålls av politiker och presidenter tack vare sin kunskap om retorik och om språk.

Barbro Fällman är fd lektor och språkforskare med specialkunskaper i ämnena retorik, pedagogik, franska, italienska och engelska. Hon anlitas flitigt av TV och radio när politikers och presidenters tal ska analyseras.

Barbro Fällman är just nu aktuell med föreläsningen Förnuft och känsla - en oslagbar kombination för effektiv kommunikation. Hur anpassar jag mitt budskap till målgruppen? Vad avgör om jag når fram med mitt budskap? Finns det genvägar för att nå framgång som talare och samtalspartner? Är god kommunikation något medfött hos vissa människor? Detta är några frågor som Barbro Fällman kommer att besvara under sin föreläsning. Som åhörare får Ni tillfälle att lyssna till en av Sveriges främsta experter inom området retorik och kommunikation.

Med många användbara och praktiska tips samt underhållande exempel kommer Barbro Fällman att fånga er uppmärksamhet så att ni får en snabblektion i antikens retoriska historia. Barbro har skrivit böckerna: Mind and Heart, Ignition, Tala och engagera, Talking to Inspire, Klartext, Rätt sagt på rätt sätt och Konsten att hålla tal.

Seminariet kommer att beröra era sinnen, hjärnor och hjärtan!

Lyssna gärna på ett smakprov

Retorkens grunder

0:00
2.:58

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta