Almedalsveckan 3 Juli - 10 Juli 2011

Tro det eller ej, men sommaren 2011 närmar sig och det börjar bli hög tid att planera årets Almedalsvecka som äger rum den 3-10 juli. Almedalsveckan har vuxit från ett politiskt forum till att bli en samlingsplats för alla som vill vara med och forma Sverige. 2010 var det över 1 400 seminarier/programpunkter, 800 arrangörer, tusentals deltagare och bevakat av ca 700 journalister. En intressant huvudtalare, en professionell moderator eller ett lite annorlunda upplägg kan vara skillnaden som behövs för att sticka ut och höras i mängden. 2010 medverkade bland annat: Lars Adaktusson, Göran Adlén, Pelle Thörnberg, Meg Tivéus, Ellinor Persson, Gabriella Ahlström, Mia Odabas, Anna Olin, m.fl.

Kontakta oss så hjälper vi er med rätt talare för era tillfällen: 08-54553500

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2