Hem > Personligheter > Gabriella Ahlström

Gabriella Ahlström

Moderator och debattledare - Täcker in alla samhällsfrågor

Gabriella Ahlström är professionell moderator, process- och debattledare med mångårig erfarenhet av såväl stora konferenser som seminarier och workshops. Gabriella blev utsedd till Årets talare 2014 - Moderator av Talarforums kunder.

Bland de ämnesområden hon täcker in märks såväl de flesta samhällsfrågor – utbildning, miljö, vård, psykiatri, jämställdhet, mångfald, äldrefrågor och offentlig förvaltning som kulturfrågor – litteratur, media och trender.

Gabriella Ahlsröm har en bakgrund som kultur- och samhällsjournalist, bland annat på Dagens Nyheter och Sveriges Radio och är känd bland annat från radioprogrammet "Spanarna" i radions P1 där hon sedan länge ingår i den fasta panelen. Tidigare har hon även hörts som krönikör i Godmorgon Världen och varit värd för programmet "Sommar".

Numera delar hon sin tid mellan att vara moderator och att ägna sig åt skönlitterärt skrivande. 2009 debuterade hon med "De oförglömliga" och 2014 kom uppföljaren "Sirener". Båda böckerna är utgivna på Norstedts förlag och har fått ett mycket positivt mottagande.

Gabriella har ett stort och äkta engagemang i varje uppdrag hon åtar sig och är alltid väl påläst. Hennes utgångspunkt är att en väl förberedd moderator skapar de bästa förutsättningarna för ett tryggt klimat på scenen vilket i sin tur tillåter de medverkande att vara spontana och ge mer av sig själva. Hennes fokus är alltid på sakfrågor och konkret innehåll – med ambitionen att ingen ska gå ifrån konferensen oberörd. Samtidigt betonar hon vikten av att få skratta även när man behandlar tunga ämnen. Det viktigaste är att det händer något både i hjärtat och i hjärnan; då fäster både kunskaper och insikter bättre.

Med sin vana vid direktsändningar och att framträda inför stor publik, har hon ett lugn som smittar av sig på de medverkande och hon uppfattas som stabil, avspänd och professionell. Gabriella var nominerad till Årets talare 2016 – Moderator.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta