Hem > Personligheter > Meg Tivéus

Meg Tivéus

Karismatisk ledare och styrelseproffs

Meg Tivéus talar om ledarskap och vad som kännetecknar bra och dåliga ledare och även om skillnader mellan manligt och kvinnligt ledarskap.

Meg Tivéus är ansedd som en synnerligen karismatisk ledare med ett ständigt fullspäckat schema, f.d. vd för Svenska Spel och utsedd till en av landets mäktigaste kvinnor. Meg har varit vice vd på Posten och divisionschef inom Åhlens och Holmen. Förutom att hon är civilekonom från Handels har hon studier i psykologi, sociologi och medicin i sin kunskapsmassa.

Idag arbetar Meg Tivéus med många styrelseuppdrag bl.a Swedish Match,Add-wise AB, Blomsterfonden och är ordförande i Arkitektkopia AB, Readly AB Close AB och, Svenskt Kulturarv. Hon är mycket engagerad i kulturfrågor och är sedan länge Ordförande i Svenskt Kulturarv och sitter i styrelsen fö Vadstenaakakademien och Nordiska museet och Skansens vänförening.

Hennes ledarstil karakteriseras av fart, entusiasm och kraftfullhet. I sina föreläsningar talar Meg Tivéus om sin syn på ledarskap, hur en bra ledare idag bör agera och om kvinnligt ledarskap.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta