Hem > Personligheter > Lars Adaktusson

Lars Adaktusson

Känd TV-personlighet, journalist och programledare

Lars Adaktusson har en lång erfarenhet av journalistik och en över tjugoårig erfarenhet av TV. Efter en kort sejour som kommunikationsrådgivare arbetar han nu som frilansjournalist, samhällsdebattör, programledare, moderator och föreläsare.

Lars Adaktusson är en av landets mest kända TV-personligheter, med drygt 30 år inom journalistiken och en nästan tjugoårig karriär inom Sveriges Television. Dessförinnan arbetade han vid Sveriges Radio och lokalradion i Dalarna. I botten har han akademiska studier vid Socialhögskolan och Journalisthögskolan. Lars har arbetat som reporter, programledare, utrikeskorrespondent, producent samt redaktionellt ansvarig inom flera tunga redaktioner. Han arbetar även som moderator och debattledare och föreläser om mediernas roll i samhället och om både utrikes- och inrikespolitiska frågor.

Lars Adaktusson är för de flesta TV-tittare känd för sina mångskiftande arbetsuppgifter. Han har exempelvis varit utrikeskorrespondent i Centraleuropa, USA samt Mellanöstern. Under många år har han arbetat som programledare i Aktuellt, Kvällsöppet och Agenda. Lars har företrädesvis bevakat de stora nyhetshändelserna inrikes och utrikes - som t.ex. svenska valrörelser, kriget på Balkan, EU, amerikanska presidentval och Mellanöstern-konflikten.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta