Hem > Personligheter > Ann Söderlund

Ann Söderlund

Programledare, journalist, författare och konferencier

Mångsysslaren Ann Söderlund är en omtyckt journalist, föreläsare, moderator, programledare, bloggare och författare med en stor och trogen publik.

Ann har varit programledare i TV för program såsom Silikon, Saras kök samt det Kristallennominerade programmet Söderlund & Bie. Tillsammans med Sanna Lundell har hon även gjort den omtalade dokumentärserien Djävulsdansen om medberoende. Serien blev oerhört omskriven och sågs av över 1 miljon tittare på SVT. Nu är Djävulsdansen tillbaka. I den nya säsongen skildrar Ann och Sanna människor vars närstående lider av psykisk ohälsa. Premiär i SVT hösten 2016,

2015 gav hon ut den hyllade boken "Djävulsdansen: bli fri från medberoende" tillsammans med Sanna Lundell som är en hands-on, personlig, humoristisk och lättförståelig bok som ger enkla verktyg för hur man tar sig ur ett medberoende.

Innan dess har Ann bl.a. gett ut böckerna "Men vi knullar ju ändå inte" (2010) och "På Smällen från A till Bebis" . Ann har varit krönikör på tidningarna Amelia och Mama.

I podd-världen har hon den framgångsrika podden "Lille lördag" tillsammans med Anitha Schulman. Du kan även lyssna på dem i podden "Storelördag".

Under våren 2016 gjorde Ann två bejublade föreställningar om medberoende på Maximteatern, "Dansa med jävlar", med Sanna Lundell.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta