Hem > Personligheter > Wiwi Ahlberg

Wiwi Ahlberg

Vidarutbildar lärare och skolledare inom en rad olika områden

Wiwi Ahlberg har en fil.kand. i psykologi och en ämneslärarexamen samt en mångårig lärarerfarenhet. Hon talar om skolutveckling, om skolans styrdokument och om betyg och bedömningar.

Wiwi Ahlberg är utbildare och har de senaste åren arbetat med utbildning av lärare och skolledare inom en rad olika områden. Hon är fil. kand. i psykologi, har en ämneslärarexamen med geografi som specialintresse och har även skrivit ett antal läroböcker i ämnet. Hon har ett par decenniers erfarenhet som gymnasielärare och kompetensutvecklare. Tidigare var hon chef för ett pedagogiskt utvecklingscentrum i Stockholm. Wiwi Ahlberg föreläser om skolutveckling, om skolans styrdokument och om betyg och bedömningar. Hon talar om kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling och om coachning och handledning. Andra ämnesområden för hennes föreläsningar är kommunikation och samtalsmetodik, förhandlingsteknik, konflikthantering och teambuilding.

I en ständigt föränderlig värld är god utbildning nyckeln till framgång. Skolfolk är därför mycket viktiga personer som alltid måste hänga med i utvecklingen. Detta kräver bra och återkommande kompetensutveckling. Wiwi Ahlberg bedriver sådan helst i form av seminarieserier, där dialogföreläsningar har varvats med arbeten i grupper, eftersom hon anser att det är den mest effektiva metoden för varaktigt lärande i en organisation.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta