Hem > Personligheter > Stefan Nilsson

Stefan Nilsson

Trend- och designexpert

Stefan Nilsson är en av Sveriges mest mediala trendexperter och återkommer regelbundet i TV4, Plaza Interiör, Hus&Hem, Vårt Nya Hem, QX, Allt om Mat och B*Inspired.

Konstant på resande fot spanar han efter nya företeelser och fenomen inom inredning, design, mode, mat och annat som vi drömmer om. Två år i rad har Stefan Nilsson utsetts till en av Sveriges mäktigaste i Designsverige i tidningen RUM. Stefan arbetar till vardags med trender, PR och design.

Trender kan låta ganska ytligt, menar Stefan Nilsson. Vad är inne och var är ute? Vem är töntig och vem är rätt? Visst kan trender handla om ifall vi dricker skumpa eller lättöl till maten, men trender handlar egentligen om vad vi tycker är viktigt. Som eko-trenden. Hur ska vi som personer eller företag förhålla oss till den? Eller ta stortrenden att koppla bort oss från tekniken, en längtan till det äkta och genuina. Hur ska vi agera då? Och är hur ska trenderna influera vår design? Frågor där Stefan kan ge initierade och inspirerande insikter.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta