Hem > Personligheter > Staffan Dopping

Staffan Dopping

Kommunikationsexpert med känsla för det talade ordet

Staffan Dopping är en av landets mest kända radioröster, han har fått pris för sin förmåga att göra komplicerade ämnen fattbara och också för känslan för nyanserat och korrekt språk.

Staffan Dopping är en omvittnat skicklig moderator, hans profil kan sammanfattas i tre ord: precision, engagemang och stil. På 80-talet blev Staffan legendarisk med Radio Stockholms succéer Sommarpuls och Storstadspuls, men på senare år har han gått från att leda direktsända samhällsprogram som Gomorron Sverige, Studio Ett och P1-morgon till att arbeta som informationsdirektör i Försvarsmakten och fristående kommunikatör och rådgivare. Staffan medverkar också i poddar, bl a "Ta mig på orden!" som är inriktad på svenska språket.

Staffan Dopping leder seminarier, konferenser och debatter och brukar uppskattas för skarpa frågor, aktivt lyssnande och förmågan att uppfatta nyanser och undertexter. Med en humoristisk touch hittar han den springande punkten och skapar trygghet på både scen och salong. Han har vunnit pris för sin förmåga att leda samtal och skapa klarhet i komplexa ämnen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta