Hem > Personligheter > Lisa Lindström

Lisa Lindström

Kan man ha kul på jobbet och ändå vara lönsam?

Lisa Lindström driver sedan många år designbyrån Doberman som har prisats som Sveriges bästa byrå och Sveriges bästa arbetsplats.

För dem som inte känner till Lisa Lindströms namn så brukar det räcka att man syftar till att hon leder företaget som bygger sin budget i lego för att igenkänning ska uppstå. Hon är VD på Doberman AB, en digital designbyrå som hon förvärvade från Europolitan Vodafone tillsammans med några kollegor 2003. På bara ett par år lyckades de vända ett negativt resultat till att bli en topprankad digital designbyrå med en omsättning på 40 miljoner och kunder som SVT, DN, Apoteket, BabyBjörn, Posten, Vodafone Group och SR.

Under Lisas ledning har Doberman mottagit flertalet designutmärkelser, utsetts till Sveriges bästa arbetsplats samt kvalificerat sig som gasellföretag. På Doberman har Lisa jobbat som kundansvarig och strategisk rådgivare åt bland andra Vodafone Group, SVT, Tele2 och Handelsbanken.

Dessutom är Lisa Lindström en flitigt anlitad föreläsare inom strategisk design och tjänsteutveckling såväl som inom nytänkande i organisationsutveckling, digitala plattformar, digital kundupplevelse och välmående på arbetsplatsen. Hon föreläser bland annat om innovativa metoder som involverar och engagerar medarbetare till att leverera högre kvalitet och lönsamhet. Hur man får anställda att bli mer delaktiga i företaget och varför det är en nyckelfaktor för framgång.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta