Inspirationsbrev Maj 2018

GDPR träder ikraft 25 maj

Hej!

Du är viktig för oss och så även att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. Vi välkomnar därför GDPR, General Data Protection Regulation, - en ny EU-förordning som börjar gälla 25 maj 2018. Du som får detta mejl återfinns i vårt kundregister. Du kan t.ex. vara ansvarig för inköp av extern kompetens så som föreläsare, köpt en utbildning eller deltagit vid något av våra seminarier eller event.

Vi har uppdaterat vår integritetspolicy som bland annat beskriver hur och varför vi behandlar dina uppgifter. Dina uppgifter är säkra hos oss. Om du har frågor hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post: info@talarforum.se Vill du att allting ska fortsätta som det varit? Då behöver du inte göra någonting.

»Läs den nya data- och integritetspolicyn...

Moderatorsakuten i Almedalen

Har du bokat moderator till Almedalen än? Vi har hela listan på vilka moderatorer och föreläsare som finns på plats samt har resa och boende betalt. Vi hjälper er att hitta rätt person för just ert evenemang.

I år kommer vi även att finnas på plats i Almedalen med moderatorsakuten!

»Läs hela artikeln...

20 mest bokade föreläsare

Talarforums mest bokade föreläsare inom ledarskap och medarbetarskap. Två ämnen går hand i hand och stärker Sveriges näringsliv.

Ledarskap och medarbetarskap är frågor som företag aktivt arbetar med för att nå uppsatta mål och ha en trivsam arbetsmiljö. Det är ett ständigt arbete och det ger stora effekter att anlita någon utomstående för att bryta mönster, få verktyg och för att inspirera medarbetare.

»Läs hela artikeln...

Gustaf Josefsson Tadaa - I framtiden bär alla tights

Gustaf Josefsson Tadaa är en av våra mest bokade talare inom framtidsfrågor och var nominerad till Årets Talare Genombrott förra året. I slutet av maj håller han sin första soloshow på Södra Teatern i Stockholm: I framtiden bär alla tights - en framtidsvarité. Vi har pratat med Gustaf om hans show, hans tankar om framtid - och tights.

»Läs hela artikeln...

Vanessa Leporati - Överraska kunden, gör din personal stolt och öka försäljningen

Vanessa har hjälpt många detaljhandelsföretag till bättre kundbemötande och ökad försäljning. Hennes föreläsning är baserad på mer än 1000 enskilda samtal med butikssäljare och butikschefer. Här får du konkreta tips om vad som krävs för att ditt företag ska bli en vinnare i konkurrensen om kundens tid och plånbok, men även för att behålla och attrahera motiverad personal.

När: Tis 29 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Linda Hammarstrand - Arbeta tillsammans, inte bara samtidigt

Linda Hammarstrand liknar företag vid en stor stafett, där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Det som gör företag framgångsrika är vår förmåga att samarbeta - vi måste arbeta tillsammans, inte bara samtidigt! Linda har över 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning; främst inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon framgångsrikt Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även varit en del av ledningen för Clarion Hotel. Idag är hon en fantastisk föreläsare och hjälper företag med att skapa en vinnande kultur. Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur - som syns på sista raden. Med sin erfarenhet, humor och energi skapar Linda en unik närvaro med publiken. Hon bidrar till inspiration och med konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete.

När: Ons 30 maj, Frukost 07.30 föreläsning 8.15-9.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg.

»Mer information och anmälan...

Kristina Lindhe - Lexington-sagan - Welcome to my world! Welcome to my dream!

Kristina Lindhe är grundaren av inredningsföretaget Lexington. Hon inledde sitt segertåg över världen med Lexington 1997. Stilen är sprungen ur den amerikanska östkuststilen, från det område som kallas New England. Kristinas bolag finns idag på drygt 20 marknader och hon och har hela världen som arbetsfält. Kristina delar med sig av sin personliga resa och de erfarenheter som entreprenör hon gjort på vägen.

När: Tor 31 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Göran Adlén - Framgångsbedrägeriet

Du behöver inte hoppa på ett ben upp på Mount Everest för att vara framgångsrik, eller springa ett ultramaraton på årets enda lediga dag och du kan inte vara på topp och högprestera varenda dag året om. Du behöver inte lägga upp varenda måltid, vartenda träningspass med ständiga statusuppdateringar på Facebook och Instagram. Det här är en viktig föreläsning om att trotsa alla måsten. Göran Adlén har sin bakgrund inom reklambranschen där han är känd för sina årliga trendrapporter. Han är sedan många år en av Sveriges mest bokade föreläsare.

När: Tis 12 juni, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2