> > >

Inspirationsbrev Juni 2016

Sveriges 20 populäraste föreläsare – Målsättning, ledarskap och mångfald är ämnen som sticker ut

Målsättning, ledarskap och mångfald är några av de populäraste ämnena bland de föreläsningar som bokats i Sverige under 2016. Samtidigt blir medarbetarskap och kommunikation allt mer efterfrågade. Talarforum har sammanställt en lista på de tjugo just nu populäraste föreläsarna i Sverige.
Några välkända stjärnor är givetvis med, såsom Olof Röhlander - Målsättning, Förändring -, Ami Hemviken - Kommunikation, Arbetsglädje -, Milad Mohammadi - Mångfald, Värderingar -, Christina Stielli - Medarbetarskap, Självkänsla -.
Samtidigt finns det flera både nya och rutinerade uppstickare, där Robert Karjel - Ledarskap, Lagsamverkan - är en av de mest framstående.

Läs hela artikeln...

Olof, Ami, Milad & Christina
Listan på Sveriges just nu populäraste talare

Flygkaos aktiverade talargarantin

Torsdag 19 maj hände det som inte får hända. På grund av ett datakommunikationsfel hölls Arlanda och Bromma flygplats stängda under några timmar för flygplan att lyfta och landa. Flera av Talarforums kunder stod inför risken att inte ha någon talare på sina event. Men tack vare Talarforums talargaranti, Talarforums personal och stora nätverk av kompetenta talare lyckades Talarforum rädda alla de event som riskerade att få genomföras med tomma scener.

Läs hela artikeln...

Kaos på flygplatsen
Datakommunikationsfel på Arlanda orsakade flygkaos

Talarforum på plats under Almedalsveckan

Under Almedalsveckan träffas Sveriges beslutsfattare för att samtala och ta del av all den information företagare och organisationer vill nå ut med. Hundratals intressanta diskussionsseminarier och spännande föreläsningar kommer att kämpa om uppmärksamheten. Talarforum kommer att vara på plats hela veckan för att dels hjälpa våra föreläsare och moderatorer och dels för att rapportera det viktigaste på Talarforums sociala medier och vår hemsida.
Vi har frågat Patrik Westerlund, som kommer vara Talarforums representant i Almedalen, om vad han har för förväntningar på Almedalsveckan.

Läs hela artikeln...

Patrick Westerlund
Talarforums Patrik Westerlund som kommer att vara på plats under hela Almedalsveckan

Peter Gröning - Peter Gröning erövrar Los Angeles

Peter Gröning är en av Skandinaviens populäraste underhållare och mentalister. I över 30 år har Peter arbetat med teater och underhållning. Peter jobbar även som konferencier och värd för evenemang. Under åren har han mött människor i alla upptänkliga miljöer och situationer. Den erfarenheten, tillsammans med ett genuint intresse för människor, har resulterat i en sällsynt god förmåga att skapa kontakt med dem han möter. Detta är någonting man verkligen märker att Peter tar med sig upp på scenen varje gång han uppträder. Han skapar en publikkontakt som är magisk.
Talarforum har träffat Peter, nyss hemkommen från Los Angeles där Peter har gjort 18 föreställningar på det prestigefulla The Magic Castle.

Läs hela artikeln...

Peter Gröning

Talarforum tipsar om Sommar i P1

Årets Sommar i P1 bjuder på en mängd intressanta personligheter. Talarforum vill tipsa om några som vi tycker är extra spännande. Sätt fläderblomssaften på kylning, bulla upp hammockkuddarna och gör er redo för fantastiska timmar framför radion. Här är några av de programledare som vi tror kommer att erbjuda någonting extra:

Läs hela artikeln...

Sommarpratare 2016
Sommarens höjdpunkter i radio

Robert Karjel - Ledarskap och medarbetarskap under pressade förhållanden

Robert Karjel talar om hur man skapar framgångsrika organisationer genom individernas drivkraft. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas i en organisation med splittrad eller oklar målbild, till en gemensam känsla av både vilja och förmåga att uppnå något stort. Robert Karjel är författare, helikopterpilot och en av Sveriges absolut mest uppskattade och efterfrågade talare.

När: Tis 6 sept Frukostmingel 07.30 Föreläsning 08.15-09.15
Var: Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, Umeå

Mer information och anmälan...

Robert Karjel

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller .

Se hela programmet.

Kostnadsfria föreläsningar

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta