> > >

Inspirationsbrev Maj 2016

Johan Mathson - Först till framtiden

Johan Mathson har en unik kombination av erfarenhet som företagare, företagsledare och som konsult till över hundra företag i ett trettiotal länder inom ledarutveckling, resultatfokus och förändringsprocesser. Här berättar Johan om de nya utmaningarna och förutsättningarna som möter företag och organisationer samt hur du förstår, tar dig an och genomför de förändringar som krävs för att möta dagens och morgondagens marknad.

Läs hela artikeln...

Johan Mathson

Sommarens roligaste läger för barn 10-13 år, 28/6-1/7 - retorikläger!

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik, så att det förknippas med något roligt och lustfullt. No Limits har därför skapat NO LIMITS CAMPS – retorikläger för barn. Lägret är icke vinstdrivande och avgifterna är satta för att bara täcka kostnaderna. Retoriklägret är roligt, utvecklande och genomförs för tredje sommaren i rad i regi av No Limits. Lägret är på skärdgårdsvackra Väddö utanför Norrtälje i Roslagen.

Läs hela artikeln...

Retorikläger

Antoni Lacinai - Anlita inte en moderator

Antoni Lacinai hjälper sina kunder att prestera på topp i möten med andra. Han är en erkänd och uppskattad föreläsare och utbildare, moderator, och professionell coach. Här förklarar Antoni när och varför du behöver en moderator. Han berättar även om vilka olika sorters moderatorer som finns samt hur du väljer rätt till ditt event.

Läs hela artikeln...

Antoni Lacinai

Talarforum gör dig synlig under Almedalsveckan

Almedalen kommer i år att bli en kokande kittel av politiker, beslutsfattare och journalister. Konkurrensen för att göra sin röst hörd kommer att vara stenhård. Vi på Talarforum har många års erfarenhet av att göra möten speciella, allt från paneldebatter till mingelunderhållning. Det är detaljerna som kan vara skillnaden som behövs för att sticka ut och höras i mängden.

Läs hela artikeln...

Nisha Besara, Lisa Kirsebom, Beata Wickbom, Fredrik Berling, Eva Åberg, Darja Isaksson, Lennart Persson, Pelle Thörnberg och Pernilla Ström

Ami Hemviken - Övertygande Kommunikation

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relation och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare och coach. Under sina år som föreläsare och coach har hon hjälpt många företag och organisationer att få ut mer kraft och glädje från sina medarbetare. Ami arbetar med interaktivitet under sina föreläsningar och ser till att skapa kommunikation och energi.

När: Fre 20 maj Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3.

Mer information och anmälan...

Ami Hemviken

Jonas Helgesson - Ett CP-bra liv

Jonas Helgesson är en mycket uppskattad föreläsare. Han har en fantastisk förmåga att både beröra sin publik och locka till skratt. Jonas Helgesson är killen som är född med en envis CP-skada. Men det verkar inte stoppa honom. Han har genom åren lärt sig det som många skulle hävda som omöjligt - prata, gå, flytta hemifrån, köra bil, starta företag - och jobbar nu som föreläsare och ståuppare. Hans stora intresse är golf och som han själv säger – där har han sitt enda handikapp. Jonas växlar hejdlöst mellan skratt och gravallvar. Med sin humor men även stora livsvisdom höjer Jonas vilket sammanhang som helst till nästa nivå.

När: Tor 26 maj Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Mer information och anmälan...

Jonas Helgesson

Lars Ohly - Kulturens betydelse och kulturpolitikens roll

Lars Ohly kommer att tala om hur viktig kulturen är för alla och varför ett bra fungerande samhälle måste bygga på allas tillgänglighet till kultur och upplevelser. Med många års erfarenhet från kultur och politik ger Lars Ohly en viktig påminnelse om kulturens nödvändighet för ett gott liv. Lars Ohly var partisekreterare i Vänsterpartiet 1994-2000, riksdagsledamot 1998-2014 och partiledare 2004-2012.

När: Tis 31 maj Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Mer information och anmälan...

Lars Ohly

Dr Jason Fox - Make Clever Happen

This keynote will inspire your people to lead new progress—uphill, through uncertainty and doubt. Leading people to achieve clear goals or improve upon previous performance is actually (relatively) easy. It’s when the goals are complex that things get challenging. Especially when navigating unprecedented work through uncharted territory (into an uncertain future). It’s here that we require a modern set of motivational tools, and different style of leadership. To stay relevant into the future, we need to pioneer. And this can start at your next event.

När: Tor 16 juni Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Mer information och anmälan...

Dr Jason Fox

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller .

Se hela programmet.

Kostnadsfria föreläsningar

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta