Inspirationsbrev Maj 2014

Experterna tipsar: Så får du uppmärksamhet i Almedalen

Almedalsveckan är en unik mötesplats för politiker, journalister och beslutsfattare. I fjol lockade veckan 20 000 besökare och innehöll över 2000 programpunkter. I år är det supervalår vilket kommer att göra Almedalen till en kokande kittel av intressanta föredrag och samtal. Konkurrensen att kunna göra sin röst hörd kommer att vara stenhård. Talarforum har därför träffat Ellinor Persson och Andreas Ekström, två personer med lång yrkeserfarenhet av att just nå ut till folk.

»Läs hela artikeln...

Pär Nuder - Förändringens vindar blåser – Hur ritas Sverige- och världskartan om i höst?

Pär Nuder, omvärldsstrateg, styrelseproffs och f.d. finansminister sammanfattar världsläget över en frukost. Väntar ett nytt kallt krig, vad innebär det för den globala ekonomin och vad händer egentligen på hemmaplan vid ett regeringsskifte?

När: Tor 12 juni Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Supervalår - Almedalsveckan 2014

Förra årets Almedalsvecka hade 20 000 besökare och innehöll över 2000 programpunkter. I år är det supervalår och ännu fler kommer att lockas dit. Det kommer att vara i Almedalen det händer. Almedalen kommer att bli en kokande kittel av politiker, beslutsfattare och journalister så konkurrensen för att göra sin röst hörd kommer att vara stenhård. Talarforum kan göra din organisation synlig under Almedalsveckan.

»Läs hela artikeln...

Gudrun Schyman - Gästkrönika: Gudrun Schyman - Det är nu det händer

Hur ser den politiska framtiden ut? Vad kommer att hända med parlamentarismen och demokratin? Gudrun Schyman har en vision för det framtida Sverige. För att främja en levande debatt har vi på Talarforum, utan att ta ställning i sakfrågorna, ett återkommande inslag i vårt inspirationsbrev där vi låter en aktiv politiker få plats med en gästkrönika. I detta nummer är det Gudrun Schymans tur.

»Läs hela artikeln...

Robert Karjel i Talarna - Talarforums podcast

I Talarna träffar Pelle Tornell Föreläsare, författare och forskare som delar med sig av insikter, inspiration och personliga historier. I detta avsnitt intervjuas Robert Karjel, som utsågs till Årets talare 2014 – Genombrott. Robert berättar om hur man hanterar situationer som kan verka helt omöjliga, hur man vänder rädslan att misslyckas till att vilja göra någonting stort samt hur man skapar framgångsrika organisationer.

»Läs hela artikeln...

Anna Bennich Karlstedt - Varför zebror inte får magsår

Ett av våra största arbetsmiljöproblem idag är stress. Nyligen gjorda opinionsmätningar visar också att något av det svåraste människor har att brottas med är att få ihop sin vardag, att hitta den där rimliga balansen. Den här föreläsningen syftar till att ge grundläggande kunskaper kring vad stress är och hur man bäst kan ta kontroll och hantera den på ett bättre sätt. Föreläsningen går igenom: Vad är stress och när blir det farligt? Signalerna man bör ha koll på. Prova på: konkreta stresshanteringstekniker. Anna Bennich Karlstedt är psykolog och har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stress, stresshantering, konflikthantering och liknande områden.

När: Tis 3 juni Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se.

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2