Pelle Tornell

Pelle Tornell

Konsten att fatta och påverka beslut

Livet är summan av alla dina val och ingenting är viktigare än förmågan att fatta beslut. Med insikten om detta sadlade Pelle Tornell för fem år sedan om från framgångsrik entreprenör till beslutsforskare, föreläsare och underhållare.

I en snabbt föränderlig värld med obegränsad tillgång på information och valmöjligheter krävs ett nytt sätt att tänka och se på beslut. Detta är utgångspunkten i Pelle Tornells fascinerande och utmanande föreläsningar eller shower.

Pelle Tornells föreläsningar vänder upp och ned på våra föreställningar om vad som egentligen styr våra val och våra tankebanor. Med stark publikkontakt, smittande energi, och mycket humor kastas publiken mellan de senaste forskningsrönen och erfarenheter från högsta nivån i näringslivet. Kanske känner man sig lite omskakad efteråt men definitivt också smartare.

Pelle Tornells karriär började som assistent till Jan Stenbeck och ledde sedan vidare till grundandet av flera egna företag varav ett också börsnoterades. Han är också författare till den uppskattade boken om hur vi alla kan fatta bättre beslut - "Bestäm Dig - Handbok för snabbare och bättre beslut"(Bonnier Forum). Pelle Tornell är dessutom en av Nordens absolut främsta tankeläsare och uppträder även internationellt.

Han är även en mycket uppskattad moderator och konferencier och tar uppdrag både på svenska och engelska.

Några omdömen från kunder: "Tack för ett superframträdande! Flera av mina kunder som var där bubblade av frågor och funderingar på hur de kan tänka och se sina företag i nytt ljus" Almi

"Professionell, underhållande och mycket tänkvärd." Projectplace

"Enormt begåvat, tankeväckande och inspirerande föredrag" Norstedts Juridik

"10 poäng av 10 möjliga" KPMG

"Helt otrolig!" Svenskt Näringsliv

Pressbilder

Pelle Tornell

Pelle Tornell

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2