> > >

Inspirationsbrev Juni 2011

Palle Lundberg - Från blyger till Årets chef

När jag var barn var jag så blyg att jag inte vågade gå ensam på kalas. Att leda någon eller något var det inte tal om. Nu, fyrtio år senare, leder jag en organisation med 8 000 medarbetare och blev 2009 utsedd till Årets chef. Hur gick det till?

Läs hela artikeln...

Palle Lundberg

Staffan Ehde - Framgången finns inte där du letar

Om innovation är nyckeln till framgång så är min övertygelse att innovation kräver empati, i alla fall idag när innovationen ligger närmare service än prylar.

Att driva en verksamhet idag handlar ofta om att skilja ut sig från mängden, många verkar tro att det är svårt, men jag tror att hemligheten är att vara empatisk med kunden, känna in problemet och skapa en lösning.

Läs hela artikeln...

Staffan Ehde

Maria Bjaring - Vad gör en bra moderator?

En förberedd och erfaren moderator är ofta skillnaden mellan en bra konferens och en riktigt lyckad konferens som uppskattas av deltagarna. En bra moderator är beredd på att allt kan hända, och är bäst när det gäller.

Läs hela artikeln...

Maria Bjaring

Emma Pihl föreläser under rubriken "Så leder du nästa generation - Generation Y"

Att förse dagens ledare med kunskap, erfarenhetsutbyte, ledarskapsnycklar och konkreta verktyg som gör att de står rustade för att locka fram potentialen hos nästa generations medarbetare. Företag och organisationer som lyckas med detta har en konkurrensmässig fördel på morgondagens marknad och blir en attraktiv arbetsgivare för 80- och 90-talister. Föreläsningen är baserat på Emma Pihls bok

21 sept 2011 i Stockholm

Anmäl dig till seminariet...

Emma Pihl

Tina Thörner: Ta för dig och skapa möjligheter!

I detta eftermiddagsseminarium med Tina Thörner och Linda Nederberg fokuserar vi på de positiva möjligheterna som finns i vår vardag. Här får du chansen att hitta en rimlig förväntan på din motivation och redskap för att påverka din motivation i arbetslivet så väl som privat.


http://www.utbildning.talarforum.se/tema/364-ta-for-dig-och-skapa-mojligheter/

Tina Thörner

Jörgen Oom föreläser om "Världsklass! - Så skapas framgångsattityder i ett vinnande team!"

Jörgen Oom har en mångfasetterad bakgrund. Legitimerad psykolog med specialinriktning på motivation, attitydpåverkan/hypnos och prestationspsykologi. Han har samarbetat med Astrid Lindgren, olympiska guldmedaljörer och Wimbledonsegrare. Jörgen är en färgstark talare med glimten i ögat. Han brukar säga att han talar mer till hjärtat än till hjärnan, och kryddar sina fartfyllda seminarier med målande bilder, humor, tänkvärda historier och mängder med praktiska framgångsexempel från de många företag han samarbetat med. Jörgen Oom har utsetts av Talarforum till Årets Talare 2010.

10 juni 2011 i Göteborg

Anmäl dig till seminariet...

Jörgen Oom

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller .

Se hela programmet.

Kostnadsfria föreläsningar

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta