Inspirationsbrev Mars 2011

Rowan Gibson - Winnovation: 5 Ways To Improve Your Innovation Pipeline

How healthy is your company’s innovation pipeline? Is it already operating at peak performance, helping you pump out a torrent of new growth opportunities across product, market, and industry spaces? Or would it be fairer to say that there is still room for improvement? If so, allow me to suggest five design rules for enlarging and enhancing your innovation pipeline. The first three of these rules are about enlarging the pipeline-building a high-yield process that increases the sheer volume of ideas from across the organization and beyond. The last two design rules are about enhancing the pipeline by improving the quality of those ideas, rather than just the quantity.

»Läs hela artikeln...

Almedalsveckan 2011

Tro det eller ej, men sommaren 2011 närmar sig och det börjar bli hög tid att planera årets Almedalsvecka som äger rum den 3-10 juli. Almedalsveckan har vuxit från ett politiskt forum till att bli en samlingsplats för alla som vill vara med och forma Sverige. 2010 var det över 1 400 seminarier/programpunkter, 800 arrangörer, tusentals deltagare och bevakat av ca 700 journalister.

»Läs hela artikeln...

Colin Moon föreläser om "The Swedes are strange... and so am I"

Colin Moon är kommunikationsexpert, författare och en av Skandinaviens mest efterfrågade föreläsare. I denna föreläsning talar Colin Moon gärna om kulturella skillnader i allmänhet och om svenska egenheter i synnerhet. Han vänder upp och ner på föreställningen om vad som är normalt beteende i arbetslivet - en nyttig och rolig lektion för svenskar, som oftast är övertygade om sin egen vanlighet och normalitet. För att kunna förstå kunder och kollegor i andra länder är första steget alltid en ökad självinsikt. Alla är vi konstiga i någons ögon. Svenskar är nog lite speciella i ett globalt perspektiv. Föredraget hålls på svenska, engelska och en del svengelska.

17 mars 2011 i Stockholm

»Anmäl dig till seminariet...

Peace & Love Forum presenterar årets tema: Mod, Hopp och Kärlek

Sedan 2004 är Forum en del av Peace & Love-festivalen. I samband med denna del sker bland annat debatter och seminarier kring ett för året valt tema. För besökaren finns möjligheten att ta del av detta och själv kanske ta med sig en tanke hem och i lugn och ro själv bearbeta den på sitt eget sätt. Årets tema är Mod, Hopp och Kärlek och syftar till att uppmärksamma modiga människor som förändrat historien på ett positivt sätt och inspirera till att vi alla har möjligheten att göra skillnad. De första klara namnen som medverkar i år är bland annat Jan Eliasson, Tina Thörner och Pär Johansson.

»Läs hela artikeln...))

Diana Uppman föreläser om "Framhälle – om framtidens samhälle och boendemönster"

Återigen vågar vi blicka in i framtiden efter en period av nutida fokus och kris. I Framhället ser vi resultatet av tekniska innovationer inom miljöteknik, elförsörjning och den uppkopplade vardagen. Vi ser hur jordnära mänskliga aktiviteter lever sida vid sida med innovativ teknik. Samtidigt lever vi i en alltmer globaliserad värld där främst västvärldens befolkning åldras och vårt samhälle blir mer mångkulturellt. Hur kommer Framhället att se ut?

23 mars 2011 i Stockholm

»Anmäl dig till seminariet...

Välkommen på bokrelease och föreläsning med Astrid Boisen

Kokbok för chefer är en bok om kommunikation och ledarskap. Den vänder sig till dig som vill ha roligt när du reflekterar, vare sig du är chef eller inte. Att leda sig själv är kanske det viktigaste ledarskapet. Det spelar inte heller någon roll om du är ung eller gammal, man eller kvinna, mörk eller ljus, klok som en bok eller mera som vanligt folk. Huvudsaken är att du vill ta dig en funderare över vad det är som leder framåt.

»Läs hela artikeln...))

Eftermiddagsworkshop: Employer Branding - Bli framtidens arbetsgivare!

Attraktiv arbetsgivare - javisst! Men hur kommer man igång på riktigt? I denna workshop får ni lära er grunderna i Employer Branding av Sveriges främsta expert på området, Anna Dyhre.

http://www.utbildning.talarforum.se/tema/199-employer-branding-bli-framtidens-arbetsgivare/

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2