Hem > Personligheter > Diana Uppman

Diana Uppman

Omvärldsanalytiker - Vunnit titeln Årets Trendagent

Diana Uppman förutser framtiden, vilket är en uppskattad konst av såväl privata företag som offentliga organisationer som hon arbetar med.

Diana Uppman har en lång erfarenhet av omvärldsanalys och vann år 2004/2005 titeln Årets Trendagent. Utöver generella omvärldstrender leder hon projekt som Framtidens Boende och Framtidens Marknadsföring. Hon kommer senast från Docere där hon var VD. Dessförinnan arbetade Diana som marknads- och kommunikationsdirektör på Ema Telstar och innan det som marknads- och kommunikationschef på Målaremästarna där hon initierade och genomförde programidén och tv-programmet RoomService som sedan kommit att få en mängd efterföljare i samma genre.

Hon är både en uppskattad föredragshållare och van att arbeta vidare från omvärldsanalys och trender till hur företag, kommun eller organisation kan hantera dessa. Priset som Årets Trendagent fick hon på grunderna att kunna "förutse" framtiden och lansera produkter och tjänster så att måleribranschen gick från krisbransch till framtidsbransch. Diana Uppman kan ta föredrag, workshop och uppdrag som moderator.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta