Inspirationsbrev September 2010

Claes Schmidt: Kvinnor, män och alla vi andra

Claes föreläsningar är fulla av avväpnande humor. I bästa fall blir du av med många av dina bästa fördomar - i sämsta fall har du bara flyttat dina gränser en bit framåt. I båda fallen har du haft väldigt roligt!

»Lär mer om Claes Schmidt

Edna Eriksson - Det är dags att uppgradera begreppet mångfald

Vår samtid ställer allt större krav på att ett mångfaldsarbete verkligen går på djupet och tar människor som individer på största allvar. Och som ger långsiktiga effekter i form av verklig affärsnytta.

»Lär mer om Edna Eriksson

Jenny Lexhed - Autism - om att få ett annorlunda barn

Jenny Lexhed är författare till bästsäljaren "Det räcker inte med kärlek". I sin inspirerande föreläsning berättar Jenny om sina erfarenheter. Det handlar om sorg, men också om magiska stunder av lycka.

»Lär mer om Jenny Lexhed

Jonas Hassen Khemiri - Författare till ett öga rött

Jonas Hassen Khemiri är en fullfjädrad språkfantast. I sina inspirerande föreläsningar berättar han om olika aspekter av språk, makt och identitet. Humor blandas med allvar när Jonas berättar om sin uppväxt i en familj där det talades tre olika språk - arabiska, franska och svenska.

»Lär mer om Jonas Hassen Khemiri

Gillis Herlitz - Kommunikation över kulturgränser

Gillis Herlitz är något av en expert på mänskliga relationer och beteenden. Han har bakgrund som antropolog och etnolog och med omfattande praktisk erfarenhet från många kulturer runt om i världen. Gillis Herlitz reflektioner är träffsäkra, roliga och målande.

»Lär mer om Gillis Herlitz

Tommy Deogan - Från förort till företagare

Tommy Deogan talar om en mängd olika ämnen, alla grundade på egna erfarenheter från förort till företagare. Han talar om vikten av trygghet i hemmet, om förebilder, självrespekt, grupptryck och den egna viljan och att ha modet att följa den.

»Lär mer om Tommy Deogan)

Abd al Haqq Kielan - Islam i Sverige

Abd al Haqq är imam och en av Sveriges ca 250 000 muslimer. Ofta syns han som islams ansikte utåt i svenska medier. Han talar om religion i allmänhet och Islam i synnerhet och arbetar för att integrera islam i det svenska samhället.

»Lär mer om Abd al Haqq

Anita Ekwall - Kulturella skillnader

Kulturellt beteende är förutsägbart. Det är därför alltid lönsamt för ett företag att skaffa sig kunskaper i ämnet. Genom mångfald och en öppen attityd till människor ökar sannolikheten för rätt beslut.

»Lär mer om Anita Ekwall

Eric Donell - Jag vill vara normal - om Tourettes syndrom

I Eric Donells hyllade föreläsningsföreställningar blandar han föreläsning, sketcher och filmklipp i en lärorik och underhållande mix. Hur är det att ha en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och hur kan den vändas till en funktionstillgång att hämta kraft ur?

»Lär mer om Erik Donell

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2