> > >

Inspirationsbrev September 2010

Claes Schmidt: Kvinnor, män och alla vi andra

Claes föreläsningar är fulla av avväpnande humor. I bästa fall blir du av med många av dina bästa fördomar - i sämsta fall har du bara flyttat dina gränser en bit framåt. I båda fallen har du haft väldigt roligt!

Lär mer om Claes Schmidt

Claes Schmidt

Edna Eriksson - Det är dags att uppgradera begreppet mångfald

Vår samtid ställer allt större krav på att ett mångfaldsarbete verkligen går på djupet och tar människor som individer på största allvar. Och som ger långsiktiga effekter i form av verklig affärsnytta.

Lär mer om Edna Eriksson

Edna Eriksson

Jenny Lexhed - Autism - om att få ett annorlunda barn

Jenny Lexhed är författare till bästsäljaren "Det räcker inte med kärlek". I sin inspirerande föreläsning berättar Jenny om sina erfarenheter. Det handlar om sorg, men också om magiska stunder av lycka.

Lär mer om Jenny Lexhed

Jenny Lexhed

Jonas Hassen Khemiri - Författare till ett öga rött

Jonas Hassen Khemiri är en fullfjädrad språkfantast. I sina inspirerande föreläsningar berättar han om olika aspekter av språk, makt och identitet. Humor blandas med allvar när Jonas berättar om sin uppväxt i en familj där det talades tre olika språk - arabiska, franska och svenska.

Lär mer om Jonas Hassen Khemiri

Jonas Hassen Khemiri

Gillis Herlitz - Kommunikation över kulturgränser

Gillis Herlitz är något av en expert på mänskliga relationer och beteenden. Han har bakgrund som antropolog och etnolog och med omfattande praktisk erfarenhet från många kulturer runt om i världen. Gillis Herlitz reflektioner är träffsäkra, roliga och målande.

Lär mer om Gillis Herlitz

Gillis Herlitz

Tommy Deogan - Från förort till företagare

Tommy Deogan talar om en mängd olika ämnen, alla grundade på egna erfarenheter från förort till företagare. Han talar om vikten av trygghet i hemmet, om förebilder, självrespekt, grupptryck och den egna viljan och att ha modet att följa den.

Lär mer om Tommy Deogan

Tommy Deogan

Abd al Haqq Kielan - Islam i Sverige

Abd al Haqq är imam och en av Sveriges ca 250 000 muslimer. Ofta syns han som islams ansikte utåt i svenska medier. Han talar om religion i allmänhet och Islam i synnerhet och arbetar för att integrera islam i det svenska samhället.

Lär mer om Abd al Haqq

Abd al Haqq Kielan

Anita Ekwall - Kulturella skillnader

Kulturellt beteende är förutsägbart. Det är därför alltid lönsamt för ett företag att skaffa sig kunskaper i ämnet. Genom mångfald och en öppen attityd till människor ökar sannolikheten för rätt beslut.

Lär mer om Anita Ekwall

Anita Ekwall

Eric Donell - Jag vill vara normal - om Tourettes syndrom

I Eric Donells hyllade föreläsningsföreställningar blandar han föreläsning, sketcher och filmklipp i en lärorik och underhållande mix. Hur är det att ha en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och hur kan den vändas till en funktionstillgång att hämta kraft ur?

Lär mer om Erik Donell

Eric Donell

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller .

Se hela programmet.

Kostnadsfria föreläsningar

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta