Hem > Personligheter > Anita Ekwall

Anita Ekwall

Chefsutbildare och företagsledare - Specialist på kulturskillnader

Anita Ekwall anlitas ofta när företag ska gå samman, speciellt vid köp över landsgränser, då flera olika kulturer ska fås att arbeta ihop. Hon menar att det alltid är förutsägbart vilka problem man kommer att råka på och att man därför bör förbereda sig.

Anita Ekwall är konsult, chefsutbildare, författare, föredragshållare och tillika företagsledare. Hon är medlem i European Woman Management and Development och specialiserad på internationella kulturskillnader och affärskulturer. Hennes föredrag handlar om kulturskillnader och företagskulturella strategier, om olika affärskulturer och om skillnader i organisation och ledarskap. Hon talar även om hur det är att leda en internationell organisation, samt om strategier för att förhindra missförstånd samt utnyttja fördelarna med mångfald, exempelvis i projekt och teamwork.

Anita Ekwall har under 1990-talet fått en unik position inom affärsvärlden. Vid många av de senaste årens stora fusioner och företagsköp över gränserna har hon varit samordnare eller konsult. Anita menar att kulturellt beteende är förutsägbart. Det är därför alltid lönsamt för ett företag att skaffa sig kunskaper i ämnet. Genom mångfald och en öppen attityd till människor ökar sannolikheten för rätt beslut. Det gäller i synnerhet när samarbete skall etableras mellan olika internationella företagskulturer. En fusions genomförande kan vara helt beroende av detta.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta