Martin Hallengren

Martin Hallengren

Ledarskapskonsult och utbildare - Kommunikation och knepiga människor

Martin Hallengren talar om ledarskapet och de utmaningar unga ledare har och kommer att få när nu alla fyrtiotalister går i pension.

Martin Hallengren har i snart ett decennium arbetat som ledarskapskonsult, föreläsare och utbildare. Han har en mångårig erfarenhet från internationella events, reklam och kommunikation, försäkringar och IT i olika ledande befattningar under närmare tjugo år. Martin är utbildad vid Handelshögskolan i Göteborg. Hans ämnen är ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, besvärliga människor, att leda utifrån sin egen personlighet, utnyttja dina starka sidor, ny som chef, gå från chef till ledare samt identifiera kundens drivkrafter.

Ledarskap är ett otroligt brett och komplicerat ämne och den mesta kompetensen fås genom erfarenhet. Unga chefer har otroligt mycket teoretiska kunskaper, men saknar naturligt nog erfarenhet. Problemet har traditionellt lösts genom att nya chefer tillkommit i samma takt som äldre lämnat. Men nu spetsas problemet till då ca 800 000 fyrtitalister går i pension de kommande 7 – 8 åren, varav en halv miljon med chefsbefattningar. Detta medför, menar Martin Hallengren, att konkurrensen om de riktigt bra chefs- och ledarämnena kommer att bli stenhård. Då gäller det att vara väl rustad och vinna kampen om de rätta personligheterna.

Martin Hallengren

Martin Hallengren

Underhållande föreläsare

Underhållande utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2