Hem > Personligheter > Magdalena Forsberg

Magdalena Forsberg

Låt tankens kraft hjälpa dig att nå dina mål

Magdalena Forsberg ger verktygen till att sätta mål och visar sedan hur man sedan med fokus och tankekraft når sina drömmar.

Magdalena Forsberg inspirerar dig till att med tankens kraft se möjligheter, tro på dig själv, le, bli lyckligare och mer energisk. Knepet är att man ska tänka positivt och att tro på sig själv. Om man kommer att nå dit man verkligen vill avgörs slutligen i ens eget huvud och om man är beredd att satsa helhjärtat på det. Insikterna sprider Magdalena med stor glädje och med ett varmt hjärta.

Tack vare lysande insatser och sin popularitet hos det svenska folket har Magdalena Forsberg vunnit Jerringpriset fyra gånger.

Magdalena Forsberg är före detta skidskytt och längdåkare med 6 VM-guld och två OS-brons på meritlistan. I dag är hon egenföretagare och medverkar som expertkommentator i tv, föreläser om sin karriär, är skogsägare, idrottsansvarig på Hello Sweden och har designat en sportbehå för Swegmarks of Sweden. Vann "Mästarnas mästare" i SVT. I sin inspirationsföreläsning delar hon generöst med sig av hon anekdoter från sitt liv i idrottsvärlden och på TV.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta