Lisa Renander

Lisa Renander

Digitaliseringens möjligheter

Vad händer när maskiner inte bara ersätter muskelkraft utan även hjärnkraft?

Med inspiration från Silicon Valley startade Lisa Renander Hus 24, Sveriges första co-living för entreprenörer i Gamla Stan i Stockholm. Drömmen var att skapa en frizon för entreprenörer som har globala visioner och vill driva förändring. De har haft fullt hus sen dag ett och de har en lång lista på personer från hela världen som vill flytta in. Huset har omnämnts i media som BBC, Skynews, Internetworld, DN, Metro och Aftonbladet. Nu jobbar teamet bakom Hus 24 med att expandera konceptet och bygga ett nytt globalt co-living-projektet som de kallar Tech Farm.

Lisa Renander berättar om resan med att skapa ett nytt boendekoncept som bryter mot samhällets normer för hur vi bor. Vilka är svårigheterna? Vilka är fördelarna? Hur skapar man en miljö som ger inspiration 24/7?

Digitaliseringen och globaliseringen leder till att landsgränser suddas ut, digitala valutor tar över, vi kan 3D-printa hus och färdas i förarlösa bilar. Hur försäkrar vi oss om att inte hamnar i efterkälke i denna utveckling? Shared economy, service on-demand, open innovation, big data, gamification och crowdsourcing är några "buzz words" kopplade till digitalisering. Men vad betyder de rent konkret och hur påverkar de framtiden för organisationer?

Entreprenören Lisa Renander guidar oss genom digitaliseringens möjligheter. Vad händer när maskiner inte bara ersätter muskelkraft utan även hjärnkraft?

Pressbilder

Lisa Renander

Lisa Renander

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2