Hem > Personligheter > Lars Danielsson

Lars Danielsson

Diplomat, före detta statsekreterare och rådgivare

Lars Danielsson talar om makten i samhället och om hur företag och organisationer kan påverka politiken. Han kan även berätta om vad som händer bakom kulisserna i Rosenbad.

Lars Danielsson är diplomat, och har tjänstgjort Peking, Genève och New York. Han är före detta statssekreterare som under femton år i Rosenbad arbetat som utrikespolitisk rådgivare nära två svenska statsministrar, Ingvar Carlsson och Göran Persson. Få personer har sett mer av spelet både i Rosenbad och i världen än Lars Danielsson, och med sin erfarenhet kan han ge en inträngande bild av hur makt utövas på olika nivåer.

Lars talar om Makten i samhället och hur företag kan påverka politiken. Ett annat ämne är hur det går till bakom kulisserna i Rosenbad – och i EU. Ett annat naturligt ämne för Lars är kris- och mediehantering – lärdomar av att hamna i rampljuset. För i kölvattnet på flodvågskatastrofen blev Lars Danielsson föremål för ett av de värsta mediedreven i svensk nutidshistoria. I detta föredrag pekar han på sina erfarenheter, vilka kan vara till nytta för alla som har att hantera media i krissituationer av olika slag.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta