Hem > Personligheter > Jonas Ridderstråle

Jonas Ridderstråle

Affärsguru, managementtänkare och världsföreläsare

Jonas Ridderstråle lär dig tänka smart i en värld där spelreglerna ständigt förändras. Med en doktorsgrad i internationella affärer, okonventionellt tänkande och hundratals internationella föreläsningsuppdrag är han som klippt och skuren för vår tidsålder

Jonas Ridderstråle är en inflytelserik och respekterad affärsguru världen över. År 2000 placerade han sig på allvar på världskartan med den bästsäljande boken Funky Business, som han skrev tillsammans med parhästen Kjell A. Nordström. De har även skrivit managementklassikerna Karaoke Capitalism och Funky Business Forever tillsammans. Jonas har blivit rankad som den femte största tänkaren i Europa och bland de 50 viktigaste managementtänkarna i världen.

Jonas Ridderstråle har en unik föreläsarstil som präglas av akademisk skärpa, fantasi, humor och dynamik. Ingen föreläsning blir en annan lik när han blandar de senaste forskningsrönen med de nyaste trenderna från den internationella arenan.

Jonas Ridderstråle har en såväl en MBA som en doktorsexamen i internationella affärer och är för närvarande gästprofessor vid två internationellt kända handelshögskolor: Ashridge i Storbritannien och IE Business School i Spanien. Hans forskning har publicerats i ledande vetenskapliga tidskrifter och hans idéer och arbete har rönt enorm mediebevakning över hela världen.

Request or obtain more information on a speaker - we´ll get back to you within the same day!

We´ll help you find the best speaker for your event.

Topic?
Event?
Speaker?
Name
Company
Position
Address
Zip code
City
Phone
E-mail
Price/budget
Misc.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta