Hannes Sjöblad
Fotograf: Kasper Dudzik

Hannes Sjöblad

Framtidens affärsmöjligheter

Hannes Sjöblad är Sverigeambassadör för Singularity University (NASA). Han har en bakgrund som företagsledare, teknikaktivist och biohacker.

Hannes Sjöblad är företagsledare, bio-hackare och visionär teknikoptimist. Hans arbete och insikter inom kroppsnära teknik har uppmärksammats internationellt av bland annat Wired, Motherboard, Bloomberg, Business Insider, Frankfurter Allgemeine Zeitung, CNN, BBC, Daily Mail, Le Figaro, Nouvel Observateur, Heise.de med flera.

Den accelererade teknikutvecklingen påverkar allt omkring oss i ett allt snabbare tempo. Detta skapar ofta känslor av osäkerhet och otrygghet. För att motverka detta är det viktigare än någonsin att skapa sammanhang och förklara vad det är som sker.

Hannes styrka ligger i att han på ett tillgängligt sätt förklarar vad det är som pågår och vad de drivande faktorerna är. Han kopplar ihop de viktigaste elementen i en begriplig helhet och visar på vad som är på väg att hända härnäst.

Genom konkreta exempel baserad på egen research och erfarenhet visar Hannes hur teknikutvecklingen förändrar vårt sätt att arbeta, att kommunicera, att förflytta oss, att producera mat, att bota sjukdomar, att sköta vår hälsa, att fortplanta oss och ytterst både våra kroppar, våra företag samt våra samhällen.

Vad betyder dessa omvälvande samhällsförändringar och hur skall vi hantera dem? En sak är säker – förändringarna sker vare sig vi vill det eller ej. Så det bästa är att försöka förstå dem. Hannes engagerade berättelser berör våra mest centrala uppfattningar om samhället och oss själva, och lämnar ingen oberörd.

Pressbilder

Hannes Sjöblad

Hannes Sjöblad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2