Fredrik Arnander

Fredrik Arnander

Alla är ledare – Ledarskap för alla

"Min passion är att få företag och organisationer att fungera, och det handlar ytterst om ledarskapet. Och att alla är ledare".

Är du en entreprenör, chef eller ledare? Vad är din ledarskapsstil? Varför misslyckas team med att vara team? Hur bygger man företagskultur? Varför bryter kommunikationen ihop? Varför ska man känna till sina svagheter? Hur ska man svara på ett argt email? Hur kan du bli en ledare?

Ledarskap är ett stort begrepp, men hur fungerar det i praktiken? Med enkla och underhållande exempel visar Fredrik Arnander hur alla kan bli ledare i en framgångsrik organisation. Oavsett om det gäller ett snabbväxande startup, ett storföretag eller offentlig verksamhet kommer framgången från ledarskap – från alla. Ledarskap är ingen position, det är en inställning.

Fredrik Arnander är en av Sveriges mest erfarna entreprenörer. Han är VD/grundare Keybroker Group, ett flerfaldigt prisbelönat och snabbväxande företag inom onlinemarknadsföring på en internationell marknad. Fredrik har startat och byggt upp en rad företag och organisationer, bland andra Fondex, Sidewalk Express, Transfer, Keybroker och Qwaya. Han är styrelseledamot i det börsnoterade sökföretaget Eniro. Han har skrivit flera böcker och är en uppskattad föredragshållare inom entreprenörskap och ledarskap.

2013 publicerades Fredriks senaste bok "We are all leaders" på det amerikanska förlaget Wiley. Boken marknadsförs i USA och Storbritannien och innehåller 100 koncept för ledarskap som alla kan använda i sin verksamhet. Boken kommer hösten 2013 även på svenska.

Pressbilder

Fredrik Arnander

Fredrik Arnander

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2