Hem > Personligheter > David Carlson

David Carlson

Make Design Matter

David Carlson pratar om design och innovation i ett holistiskt och hållbart perspektiv för att hjälpa företag och organisationer att tänka kreativt när de skapar strategier för olika förändrings- och utvecklingsprocesser.

David Carlson är en designentreprenör, inspiratör och katalysator. Som internationellt eftertraktad föreläsare på skolor konferenser, seminarier och företagsevent delar David på ett initierat och inspirerat sätt med sig av sin kunskap i skärningspunkten mellan design, kultur och affärsliv. Davids uppdrag har bl a tagit honom till USA, England, Frankrike, Japan, Island, Chile, Holland, Slovenien, Taiwan, Schweiz, Spanien, Tyskland, Danmark, Norge och Mexico.

David Carlson är grundare av design- och modevarumärket David Design, trendrapporten David Report, kunskapsföretaget Designboost och livsstilsbutiken Carlson Ahnell. Hans sociala liv återspeglar principen av ett multidisciplinärt tänkande. David Carlson är ordförande för en naturvårdsförening och har spelat gitarr i olika band sedan början av 80-talet, nu senast med Miller Moon. Sist men inte minst, har han ett stort intresse för trädgårdsarbete, med specialitet på gammaldags rosor.

David Carlson pratar om design och innovation i ett holistiskt och hållbart perspektiv för att hjälpa företag och organisationer att tänka kreativt när de skapar strategier för olika förändrings- och utvecklingsprocesser. Det gäller allt från produkter och tjänster till kommunikation och varumärken. Ekonomiskt, miljömässigt och socialt ansvarstagande är på gång att bli hygienfaktorer, men hittills har mycket CSR-arbete fokuserat på att endast minimera negativ påverkan. I framtiden måste man se på detta från en annan, mer proaktivt vinkel - att arbeta på maximera positiv effekt! David Carlson betonar vikten av ett kulturellt perspektiv i allt utvecklingsarbete - grunden till framgång är att alltid sätta människan i centrum.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta