Hem > Personligheter > Daniel Donlind

Daniel Donlind

Boxare, motivationsföreläsare och salsakung

Daniel Donlinds föreläsningar är intressanta, tankeväckande och inspirerande och han ger verktyg och nycklar till hur man inte bara sätter utan även uppnår sina uppsatta personliga mål. Daniel är en inspirerande talare, lagom kaxig och lagom ödmjuk.

Daniel Donlind är en energisk och skicklig föreläsare som lockar till både skratt och eftertanke. Han brinner för att förmedla motivation och hopp till dem som har tappat gnistan eller riktningen i livet – kanske även med hjälp av lite salsadans!

Hans resa berör och visar motgångar han har kämpat sig igenom, tack vare hans envishet att aldrig ge upp. Med blod, svett och en massa motivation har Daniel Donlind lärt sig hur man skapar sina egna förutsättningar för att lyckas, även om omgivningen inte verkar erbjuda några möjligheter. Numera fightas han utanför boxningsringen, denna gång för att hjälpa andra att hitta mål och mening i sina liv.

Daniel Donlind är flerfaldig svenskmästare i boxning och har lärt sig vikten av målsättning och vad viljan kan åstadkomma. Han använde sig av samma framgångsfaktorer i arbetslivet och blev toppsäljare på samtliga säljbolag som fältsäljare, telefonförsäljning, account manager och gick från två-språkig till sex-språkig.

Han har bott runt om i världen och jobbat som bland annat spansklärare, coach, säljare och reseledare där han blev utnämnd till "Årets reseledare för bäst service Han bjuder på sig själv och vill med sin gripande livshistoria få andra att inse hur bra det kan bli trots att det ser mörkt ut. Det gäller bara att ha konkreta mål att jobba mot, något att se fram emot och kämpa för. Idag är Daniel egen företagare och en förebild som inspirerar andra runt om i Europa. Daniel föreläser på Svenska, Engelska och Spanska.

"Daniel Donlind gav oss en fantastisk inblick i hans resa vilket inspirerade oss alla väldigt mycket. Han har en förmåga att fånga publiken med sin berättelse och lyckas hitta en naturlig koppling till lärande, personlig utveckling och att bestämma sig för att lyckas med sina mål "

- IKEA

"En fantastisk prestation, en inspirerande story och en massa energi, wow vilken upplevelse det var att få ha Daniel Donlind på scen när vi på

Erik Olsson förberedde oss inför 2017 tillsammans! Daniel gav inte bara energi, han fick också en att tänka på ett och annat samt gav tips på små förändringar man kan göra för att få de stora framgångarna!"

- Erik Olsson

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta