Hem > Personligheter > Cinna Bromander

Cinna Bromander

Afasi, stroke och nära döden - Hur man finner lyckan i sig själv

Cinna Bromander är skådespelare och musiker som drabbades av en stroke. Hon överlevde och talar om tacksamhet, om lycka, om att stanna upp och om att hitta sig själv.

Cinna Bromander har kysst döden, men kommit tillbaka till livet och älskar det. För några år sedan fick Cinna stroke, och när hon vaknade på Karolinska sjukhuset efter tre dagar kunde hon bara säga tre ord. Ja, nej och Fia. Och ja och nej förväxlade hon. Före sin stroke och sin afasi var Cinna skådespelare, utbildad på balettakademiens musikallinje och på musiklinjen och med en nästan tioårig karriär bakom sig med TV, teater, sång och dans.

Nu talar hon igen, och hennes ämnen handlar om hur stroken och afasin påverkat hennes liv till det bättre. Hon talar om drivkrafter och hur man kan påverka dem, om att leva här och nu och hur man finner lyckan i sig själv. Cinna Bromander talar även om att vara sann och ärlig mot sig själv och att ta ansvar för sina egna handlingar. Och om tacksamhet. Att stanna upp och känna efter vad man har och att vara lycklig över det.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta