Hem > Personligheter > Carl Tillenius

Carl Tillenius

Magisk underhållning

Carl Tillenius tillhör den lilla skara av trollkarlar som livnär sig på sina konster på heltid. Han åker land och rike runt med sin stand-up-liknade trollerishow som blandar trolleri, humor och en gnutta jonglering.

Carl Tillenius tog tjänstledigt från bankjobbet och hoppade på sommarturnén som skulle ta honom till Sveriges många scener. Det blev startskottet och steget som gjorde hobbyn till hans yrke. Idag är han en av få trollkarlar i Sverige som försörjer sig på sin talang och har turnerat runt om i Europa med sina shower.

En magisk show
I Carls shower är fingerfärdighet och en avslappnad och humoristisk kontakt med publiken det viktigaste. Han trollar inte fram kaniner ur höga hattar men när han jonglerar med sina armar kommer ni att gapa av förvåning. Högt tempo och klassisk magi, om än i modern tappning

Framför dina ögon
Vill du uppleva trolleri på riktigt nära håll, där fingerfärdigheten sätts på prov, rekommenderar vi Carls close up show. Trolleriet är i det lilla formatet med kortlekar, sedlar och mynt men eftersom allt sker nära åskådaren blir underhållningen maximalt magisk. En close up show kan utformas på många olika sätt och passar utmärkt för både sittande och stående gäster. Vid en middag kan varje bord få sin egen föreställning, exempelvis i samband med fördrink eller medan gästerna väntar på maten. Den perfekta magiska kvällen är att Carl underhåller gästerna i början av kvällen med close up magi, för att senare på kvällen göra sin show för hela sällskapet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta