Prestera ännu bättre och nå dina mål

Stora Måldagen 2017

Välkommen till Stora måldagen 2017 som genomförs för femte året i följd. Ett fullspäckat seminarieprogram som ger motivation, insikter och energi för att utveckla dina strategier, prestera ännu bättre och nå dina mål. Några av landets främsta talare och inspiratörer är på plats med sina bästa tips för en bra start på det nya året. 

När: Torsdag 19 januari 2016, kl 13.00-18.00, samt P&P Business Lounge 18.00-19.30
Plats: Stockholm City Conference Centre, Pelarsalen, Drottninggatan 71B

Program

12.30 Uppstart
Kaffe, partnerföretag och mingel.

13.00 Lennart Paulsson - ”För den goda atmosfären”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Måldagen 2017. Han kommer från P&P Meetings, brinner för att sätta mål, är författare till Stora Mötesboken, säkrar gott tempo och att du får tid för reflektion och nya lärdomar.

13.10 Samtal med David Eberhard - Reflektera, nå dina mål”
David Eberhard, har under flera år varit en av de mest efterfrågade föreläsarna i landet. Han är chefläkare vid psykiatrin på Danderyds Sjukhus och tillika debattör, krönikör och författare. Han använder humorn som vapen, talar om mod och det moderna samhällets krav på individens prestation. David är dessutom vår reflekterande rådgivare under dagen.

13.30 Christina Stielli ”- Nå målet med glädje!”
Christina Stielli är en av landets mest populära föreläsare. Hon vann Talarforums pris som Årets Kvinnliga Talare både 2014 och 2015. Även nominerad till Stora Talarpriset 2016. Hennes föreläsningar är fyllda av konkreta råd och handfasta tips för att livet ska bli lite lättare. Hon talar med värme och erfarenhet om livets kullerbyttor, om vikten att bygga upp sin krockkudde och om hur vårt förhållningssätt till guppen på vägen faktiskt kan leda till att vi når våra mål.

14.45 Stefan Sebö ”- Hur drömmar blir verklighet”
Stefan Sebö, högaktuell med nya boken ”Konsten att skapa världens bästa företag” är en av landets mest meriterade affärsutvecklare och en av våra skickligaste föreläsare inom försäljning och hur man skapar vinnande team. Han har arbetat med förändringsarbete för människor i företag och organisationer i mer än 35 år. Vi får en inblick i de strategier och metoder de bästa företagen använder för att nå sina drömmars mål.

15.30 Samtal med Therese Alshammar - Ända in i kaklet”
Therese Alshammar med en sagolik karriär i simning som gett mängder av EM- och VM guld, belönades 2011 med Jerringpriset för 2010 års idrottsprestation. Både för åren 2000 och för 2011 valdes hon till årets kvinnliga idrottare. Vi samtalar om hur det startade, om karriär, målbilder och motivation. Och vad som krävs för att nå framgång.

16.30 Lars-Johan Åge ”- Vinnaren förlorar”
Lars-Johan Åge är en föreläsare i världsklass. Han är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm och utbildad i förhandling på Harvard Law School. Anlitad av FBI, nominerad till Stora Talarpriset 2016. Föreläsningen baseras på hans senaste forskning och visar hur vi ska kommunicera för att få det vi vill här i livet. Den förpassar ”win-win” begreppet till historien och visar på ett inspirerande sätt vad framgångsrik och målinriktad kommunikation egentligen innebär.

17.15 Milad Mohammadi ”- Mina drömmars mål”
Milad Mohammadi blev, bara 22 år gammal, både Sveriges yngsta jurist och statsvetare – och är idag genom sitt unika sätt en oförglömlig talare. Nominerad till Stora Talarpriset 2016. Han talar om sitt stora projekt att starta en skola som bygger på starka och stöttande individer som tar hand om varandra. En skola som hjälper eleverna att förtydliga sina drömmar och hjälpa dem med hur de ska nå dit. En skola som satsar på kunskap, självförtroende och självkänsla. Här är hans berättelse

17.55 Stora Målpriset 2017
Priset delas ut för femte året i rad till en person som fått andra att växa, prestera bättre och nå sina mål. Nomineringar och prisutdelare hemlighålls tills vidare.

18.00 P&P Business Lounge
Cilla Hector på piano och sång, utlottningar, snacks, öl/vinkupong, eftersnack och mingel.

Kostnad
1 450 kr ex moms. varav 100 kr per biljett går till BRIS verksamhet för barn och ungdomar.
Inkluderar ett glas öl/vin och snacks på P&P Business Lounge. 
Grupprabatt. Gå fem betala för fyra!

Anmäl dig här

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2