Lennart Paulsson

Lennart Paulsson

En erfaren moderator som brinner för möten mellan människor

Lennart Paulsson är alltid väl förberedd och påläst med en enastående förmåga att skapa trygghet och god stämning. Dessutom en mycket kunnig mötesarrangör och ett stort stöd för dig i planeringen av ditt event.

Lennart Paulsson är civilekonom i grunden och har en gedigen bakgrund som mötesledare och organisatör inom svensk och internationell företagsamhet. Innan han blev moderator och mötesledare på heltid hade han ledande befattningar inom NEC och SAS.

Så här ser Lennart Paulsson på sin roll som moderator: "När människor möts på konferenser och events och jobbar tillsammans finns ett behov av en moderator. Rollen är betydelsefull för resultatet på konferensen. Moderatorn har studerat ämnet, är väl insatt i agendan och är den som engagerar deltagarna för ett bra resultat. Moderatorn har en både seriös och underhållande roll och ser till att deltagarna får en gemensam bild av vad som sägs samt att en handlingsplan följs upp efter mötet".

Lennart Paulsson är gärna inblandad tidigt i planeringen. Han vill kunna vara ett stöd och ett bollplank för kunden i samband med planeringen av mötet eller eventet för bästa effekt. Lennarts mål är inte bara att fånga publiken och hålla tempot uppe, han vill också se till att alla gäster lämnar eventet med positiva minnen och att budskapen förmedlats på ett professionellt sätt.

Lennart är författare till "Det optimala mötet" och Stora Mötesboken", är ordförande för Svenska Eventakademin och sitter där som ledamot på programledarstolen. Han leder nätverk i affärsutveckling och producerar egna kunskapsseminarier.

Pressbilder

Artiklar

Lennart Paulsson

Lennart Paulsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2