> > > >

Så fick jag fick en miljon bloggläsare att äta kattmat

Navid Modiri

Navid Modiri är aktuell som sommarpratare i P1 den 17 juli

Navid Modiri är känd från såväl radio som TV. Han har varit programledare för Frank i P3 och 2007 fick han stor uppmärksamhet när han ledde Filmkrönikan i SVT. Han är född i Iran och uppvuxen i Göteborg. Utan vare sig pengar eller akademisk utbildning har han tagit sig fram på ren energi och nyfikenhet.

– I mitt program ska jag prata om vad flykt har med kreativitet att göra, om hur jag med hjälp av Facebook vann en golfrunda med Jimmie Åkesson, hur jag fick en miljon bloggläsare att äta kattmat och hoppa fallskärm.

Navid har alltid haft många projekt på gång samtidigt. Han har drivit den prisade bloggen 365 saker du kan göra, där han gjorde saker han inte tidigare gjort och skrev om det. Han har en kommunikationsbyrå, spelar i bandet Navid och Gudarna och har gett ut sällskapsspelet Popkult. Dessutom föreläser han om hur man finner modet att hitta sin inneboende kreativitet.

– I Sommar kommer jag även prata om hur mitt jobb handlar om att berätta för tusentals människor varje år om att världen är påhittad och nästan dog i en skogsdunge på en kursgård i Östergötland.

Missa inte Navids Sommarprogram i P1 den 17 juli.

Talarforum tipsar även om andra spännande Sommarvärdar: Fredrik Wikingsson (29 juni), Po Tidholm (29 juli), Bea Uusma (3 augusti), Bea Szenfeld (7 augusti) och Mustafa Can (17 augusti).

Navid Modiri

Navid Modiri föreläser om kreativitet, mångfald och kommunikation. Hans föreläsningar är engagerande, inspirerande, tankeväckande och underhållande.

Läs mer om Navid Modiri

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta