Så fick jag fick en miljon bloggläsare att äta kattmat

Navid Modiri

Navid Modiri är aktuell som sommarpratare i P1 den 17 juli

Navid Modiri är känd från såväl radio som TV. Han har varit programledare för Frank i P3 och 2007 fick han stor uppmärksamhet när han ledde Filmkrönikan i SVT. Han är född i Iran och uppvuxen i Göteborg. Utan vare sig pengar eller akademisk utbildning har han tagit sig fram på ren energi och nyfikenhet.

– I mitt program ska jag prata om vad flykt har med kreativitet att göra, om hur jag med hjälp av Facebook vann en golfrunda med Jimmie Åkesson, hur jag fick en miljon bloggläsare att äta kattmat och hoppa fallskärm.

Navid har alltid haft många projekt på gång samtidigt. Han har drivit den prisade bloggen 365 saker du kan göra, där han gjorde saker han inte tidigare gjort och skrev om det. Han har en kommunikationsbyrå, spelar i bandet Navid och Gudarna och har gett ut sällskapsspelet Popkult. Dessutom föreläser han om hur man finner modet att hitta sin inneboende kreativitet.

– I Sommar kommer jag även prata om hur mitt jobb handlar om att berätta för tusentals människor varje år om att världen är påhittad och nästan dog i en skogsdunge på en kursgård i Östergötland.

Missa inte Navids Sommarprogram i P1 den 17 juli.

Talarforum tipsar även om andra spännande Sommarvärdar: Fredrik Wikingsson (29 juni), Po Tidholm (29 juli), Bea Uusma (3 augusti), Bea Szenfeld (7 augusti) och Mustafa Can (17 augusti).

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2