Har du bokat talare och underhållare till årets julfest?

Vi på Talarforum vill så här i höstmörkret tipsa om några av alla föreläsare, underhållare och programledare som kan få julfesten att verkligen bli någonting extra. Vi kan erbjuda allt från matinspiration och ståuppkomik till föreläsning om träning och hälsa. Tillsammans hittar vi det som kommer att förgylla julfesten och som passar bäst för just ert företag.

Julens traditioner

Traditionerna är det som gör julen och ger den dess stämning. Låt Lotta Lundgren, känd från TVs Historieätarna, komma och berättar om julbordets historiska, kulturella och existentiella betydelse.
Eller så kan Peder Lamm, som medverkat i bland annat Kockduellen, Slottsliv och Antikjakten, hålla sin populära föreläsning om julens historia från romersk tid till idag, de olika traditionernas bakgrund, maten och dess plats i vår kulturhistoria samt ge svar på vem tomten egentligen är.

Mat och godsaker

Få saker är så viktigt på julen som maten. Vi kan erbjuda några av de populäraste stjärnkockarna och smakkonstnärerna. Markus Aujalay är en uppskattad inspiratör både för hemmakocken och ute i restaurangköken, han har lagat Nobelmiddagen, fått utmärkelsen Årets kock och har släppt flera kokböcker. Jan Boris-Möller delar med sig av sitt enorma matkunnande och sin annorlunda och fysikvetenskapliga vinkling på hur de gastronomiska mästerverken kommer till.
Emanuel Andrén är chokladartisten framför alla andra. Han har blivit utsedd till Årets konditor, skapat praliner till både kronprinsessan Victorias bröllop och grammisgalan i Los Angeles.

Magi, komik och underhållning

Underhållning ger energi och skänker extra stämning till julfesten. Talarforum hjälper dig att hitta rätt. Brynolf & Ljung har en show som är en blandning mellan storslaget trolleri och galen humor. De kan också bjuda på exklusivt mingel med trolleri på nära håll - mitt ute bland gästerna.
Peter Gröning är en fantastisk underhållare och fascinerande tankeläsare. Med entusiasm och lekfullhet tränger han in i tankarna och ser de innersta hemligheterna.
Al Pitcher har blivit vald till Årets manliga komiker med motivering: "Han kom. Han såg. Han segrade. Gör sitt bästa gig varje gång! Med en publikkontakt i världsklass har han erövrat Sverige på rekordtid."
Jakob Öqvist är duktig på att "plocka in" publiken där han uppträder vilket skapar en underbar här och nu upplevelse. De som bokat honom återkommer gärna eftersom de vet att det kommer att fungera bra. Blixtsnabb i huvudet manövrerar han alla situationer på ett tryggt sätt.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2