Annette Lefterow

Wellness Management – ledarskap och hälsa

Annette Lefterow är en svensk auktoritet inom området välbefinnande, eller wellness som hon själv kallar det. Anette levererar mätbara resultat med friskvård genom digital och traditionell hälsa.

Annette Lefterow föreläser initierat om hur det största hotet mot vår hälsa och friskvård är tidsbrist, likväl som brist på kunskap om egenvård som fungerar i vardagen. Det gäller att ta ansvar för sin fysiska, mentala och sociala hälsa och skapa rätt förutsättningar för hälsosamma rutiner som fungerar.

Wellness Management är ett föredrag som handlar om individens och företagets wellnessindex. Deltagarna får handfasta verktyg att leda, planera och genomföra hälsosamma insatser för sig själva och andra enligt Lefterow-metoden som förenar yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans.

Tradition möter innovation. Genom att förena traditionell friskvård i kombination med digital hälsa blir egenvården en naturlig del av livet, på jobbet och i vardagen.

Annette Lefterow berättar om helhet, hälsa och hållbarhet ur ett globalt perspektiv. Den hållbara människan och den globala wellness ekonomin.

Annette Lefterow är en ledande expert inom hälsa och wellness med mer än 30 års erfarenhet. Hon har gett ut flertalet böcker och träningsfilmer inom hälsa samt utvecklat många populära träningskoncept, som t.ex. Yogalates, Footballates och Junioryoga. Hon har under åren utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. På hennes digitala hälsoplattform, Lefterow.com, finns ett stort utbud av digital hälsa, e-kurser, webinars och medlemskap för privatpersoner och företag. PostNord var först ut att erbjuda sina anställda denna digitala hälsotjänst i private label utformning. I Ledarpodden för Veckans Affärer är wellness management ett stående inslag i varje avsnitt tillsammans med poddkollegan, Annika Dopping. Annette Lefterow är just nu aktuell med sin nya bok Din guide till wellness.

Omvärld

Internationella konferencierer

Föreläsare som vunnit utmärkelsen Årets talare