Hem > Personligheter > Anna Gullstrand

Anna Gullstrand

Digitalisering och ledarskap

Vad är digitalisering och vilket ledarskap skapar mest framgång på den snabbföränderliga digitala arenan?

Anna Gullstrand är digital expert, vd och delägare på en av Sveriges mest framgångsrika digitalbyråer. Hon har varit på listan över framtidens kvinnliga ledare fyra år i rad och hennes byrå kvalificerar sig årligen på topplistor för både kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Hon startade sin digitala karriär för tolv år sedan, efter examen från den prisbelönta och globalt erkända digitalutbildningen Hyper Island, och är nu ordförande i styrgruppen för deras program Digital Media Creative. Förutom att vara byråledare i Sverige har hon också startat digitalbyrå i Ryssland, där hon bodde 2011.

Digital transformation är en nödvändighet för alla företag och organisationer idag, och det behövs överallt - från marknadsföring och affärsutveckling till interna processer och företagskultur. För att lyckas krävs innovation och ständigt lärande.

Anna Gullstrand har två stora passioner - digitalisering och ledarskap. Hon inspirerar och utmanar - oavsett om ni ligger i framkant eller behöver en kick-start för att komma igång. Hennes föreläsningar och workshops handlar antingen om vad:et - vilka omvälvande digitala trender vi ser och vad de får för effekter för samhället, företagen och människan - eller hur:et - vilken företagskultur, vilket ledarskap och vilka metoder och verktyg som ni behöver för att framgångsrikt driva ert arbete med digitalisering.

Hon får oss att se hur teknik är möjliggörare, men att det är i kombination med samhällstrender och användarbeteenden som förändringen sker. Hon förklarar pedagogiskt makrotrender - som exempelvis delningsekonomi, big data, internet of things och artificiell intelligens - och visar genom konkreta exempel från olika branscher vad de innebär för dramatiska förändringar, för företag och för människor. Och hon beskriver vilket ledarskap som krävs - med fokus på hur förtroende ger fart, vad som skapar effektiva team, och hur viktigt det är att man får misslyckas.

Anna talar med hög energi och engagemang och skräddarsyr varje föreläsning för att säkra högsta möjliga relevans. Hon utmanar och inspirerar genom fakta och exempel - men också genom att ställa kluriga frågor och uppmana till egen reflektion, vilket skapar hög delaktighet och uppmärksamhet från publiken.

Föreläsning: Digitala trender
Vilka digitala trender kommer få störst genomslag - och vad får det för konsekvenser för företag, samhälle och individer? Med utgångspunkt ur tekniska landvinningar och förändrat användarbeteende ger denna föreläsning dig den överblick du behöver för att jobba mer framgångsrikt med din digitalisering. Välkommen på en intensiv genomgång som bjuder in till reflektion och förändring.

Föreläsning: Skapa grogrund för digital innovation!
Alla företag förstår att de måste utveckla digitala affärsmodeller och tjänster för att inte bli omsprungna. Men hur skapar man ett innovativt företagsklimat? Och vad krävs från ledarna i organisationen? Denna föreläsning visar bland annat vad som händer när medarbetarnas mind-set förändras - från vad företaget gör och producerar till vilket emotionellt värde företaget faktiskt ger sina kunder - och ger konkreta tips kring hur man kan jobba dagligen med innovativa processer.

Exempel på andra föreläsningar:
•Bemästra HUR:et - för att framgångsrikt driva digitalisering
•Traditionella bolag se hit - så här jobbar start-ups
•Digitalt ledarskap - hur du bygger ett team och skapar en vinnande kultur!


Tillgänglig som: Föreläsare, Moderator, Facilitator, Workshopledare

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta