Ny intressant föreläsning med Anna Gullstrand

Ny INSIKTS-föreläsning - Den digitala vågen?

Anna Gullstrand har två stora passioner - digitalisering och ledarskap. Hon inspirerar och utmanar - oavsett om ni ligger i framkant eller behöver en kick-start för att komma igång. Hennes föreläsningar och workshops handlar antingen om vad:et - vilka omvälvande digitala trender vi ser och vad de får för effekter för samhället, företagen och människan - eller hur:et - vilken företagskultur, vilket ledarskap och vilka metoder och verktyg som ni behöver för att framgångsrikt driva ert arbete med digitalisering.

I samband med att Anna spelade in sin föreläsning - Den digitala vågen, passade vi på att ställa några frågor till henne för att få en idé om vad den handlar om.

Kan du berätta lite mer vad din föreläsningen handlar om?

Den handlar om hur medarbetare och organisationer kan förhålla sig till det stora paradigmskifte som vi lever mitt i - digitaliseringen. Hur vi kan vara i ständig digital transformation. Och att den största utmaningen kanske inte är teknik, utan våra förutbestämda tankar kring hur saker och ting "är".

Vad vill du att lyssnaren ska ta med sig?

Utmana dig själv och ditt tankesätt! Om du skrattar åt något, exempelvis en ny digital företeelse eller hur personer beter sig på YouTube, då bör du agera extra nyfiket och utforskande!

Hur tycker du att företag/organisationer på bästa sätt kan tillgodogöra sig INSIKT i sin kompetensutveckling?

Det bästa är alltid att varva metoder och sinnen. Så kanske först individuellt lyssnande och reflektion, och sedan en gemensam föreläsning, med efterföljande workshop med möjlighet för fördjupning och applicering på organisationens verkliga utmaningar och möjligheter. Innovationskraften finns hos medarbetarna.

Du är ofta ute och föreläser inom ämnet digitalisering; ofta i kombination med ledarskap. Berätta gärna om några olika föreläsaruppdrag?

Uppdragen är så olika, men samtidigt så lika. För oavsett om det är ett börsnoterat bolag, en myndighet eller en välgörenhetsorganisation så handlar det om att få med människor i förändring. Just nu föreläser jag mycket om vilket ledarskap och vilken kultur som krävs för att vara framgångsrik i en digitaliserad värld - och hur man kommer till ett stadium av ständig transformation. Jag fördjupar också i självledarskap, skapa högpresterande team och faciliterande ledarskap.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2