Anders Haglund

Certifierad NLP trainer och coach - Mental rådgivare åt olympier

De senare årens stora framsteg inom hjärnforskning och prestationspsykologi har lett till förbättrade tekniker för att få människor att kunna prestera bättre. Anders Haglund har utvecklat tekniker och smarta lösningar för att nå topprestationer.

Anders Haglund är både certifierad NLP Trainer och certifierad som framgångscoach. Han är mental rådgivare åt Sveriges Olympiska Kommitté, och arbetar även som personlig coach. Anders är dessutom en före detta tourspelare i golf. Hans ämnen är motivationens drivkraft, optimal hälsa, hur man utvecklar sina dolda resurser, hur man skaffar sig en vision för framgång och hur man tar sig tid att leva.

Precis som det har gjorts enorma framsteg inom all annan teknik och forskning de senaste åren, så har det även gjorts banbrytande upptäckter om hur vår kropp och hjärna fungerar. Detta har gjort att vi nu kan överföra förmågor från en person till annan. På så vis kan vi, genom att studera dem som är bäst inom respektive expertområde och sedan kombinera det med det allra senaste inom personlig utveckling och prestationspsykologi, hjälpa vem som helst att snabbt prestera mycket bättre i livets alla situationer. Genom att kombinera på detta sätt utvecklar Anders Haglund smarta lösningar för livet, som ger effektiva resultat omedelbart.

Pressbilder

Podcasts

Bring out the best in you
Locka fram ditt bästa jag
Rätt fokus

Liknande profiler

Friskvård & Träning

Målsättning

Målsättning