Hem > Personligheter > Anders Haglund

Anders Haglund

Certifierad NLP trainer och coach - Mental rådgivare åt olympier

De senare årens stora framsteg inom hjärnforskning och prestationspsykologi har lett till förbättrade tekniker för att få människor att kunna prestera bättre. Anders Haglund har utvecklat tekniker och smarta lösningar för att nå topprestationer.

Anders Haglund är både certifierad NLP Trainer och certifierad som framgångscoach. Han är mental rådgivare åt Sveriges Olympiska Kommitté, och arbetar även som personlig coach. Anders är dessutom en före detta tourspelare i golf. Hans ämnen är motivationens drivkraft, optimal hälsa, hur man utvecklar sina dolda resurser, hur man skaffar sig en vision för framgång och hur man tar sig tid att leva.

Precis som det har gjorts enorma framsteg inom all annan teknik och forskning de senaste åren, så har det även gjorts banbrytande upptäckter om hur vår kropp och hjärna fungerar. Detta har gjort att vi nu kan överföra förmågor från en person till annan. På så vis kan vi, genom att studera dem som är bäst inom respektive expertområde och sedan kombinera det med det allra senaste inom personlig utveckling och prestationspsykologi, hjälpa vem som helst att snabbt prestera mycket bättre i livets alla situationer. Genom att kombinera på detta sätt utvecklar Anders Haglund smarta lösningar för livet, som ger effektiva resultat omedelbart.

Lyssna gärna på ett smakprov

Bring out the best in you

0:00
1.:20

Locka fram ditt bästa jag

0:00
4.:37

Rätt fokus

0:00
0.:40

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta