David Lega

David Lega

Politiker, föreläsare och författare

David Lega avslutade sin simkarriär efter Paralympics i Sydney 2000 och ägnar sig nu åt författarskap och åt föreläsningar. Han menar att man måste sluta att jämföra sig med andra utan i stället titta på sina egna förutsättningar.

Efter Paralympics i Sydney 2000 avslutade David sin simkarriär för att satsa all energi på att bli föreläsare och författare. David Lega är jurist med inriktning på EG-rätt och mänskliga rättigheter. Han har även arbetat som simtränare för icke handikappade barn i sin klubb Mölndals ASS. Under de senaste tio åren har David talat inför och inspirerat hundratusentals människor över hela världen i områden som ledarskap, elitidrott, målsättningar samt sjukvård och omsorg. Hans ämnen är motivation, entusiasm, våga göra nya saker men att även inse sina egna begränsningar, våga bli bättre men strunta i att vara bäst, positivt tänkande och hur man tänjer gränser, kärlek, stöd, krav och beröm – självförtroendets fyra ben samt mental utveckling. 2011-2019 jobbade David som kommunalråd i Göteborgs kommun och efter detta valdes han in i Europaparlamentet.

David Lega menar att det största felet många gör är att de jämför sig själv med alla andra istället för att titta på sina egna förutsättningar och den faktiska utveckling man har gjort. För alla människor kan bli bra på något. Det är inte problemet. Problemet är att lista ut på vad.

Pressbilder

David Lega

David Lega

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2