Anna Nordin

Anna Nordin

Enastående inspiration

Anna Nordin är ryttaren som trots sitt funktionshinder har lyckats med den fantastiska bedriften att komma med i två landslag samtidigt.

Hon rider i landslaget för ryttare med funktionsnedsättning och har dessutom trots sin funktionsnedsättning tagit en plats i ett landslag för fullt friska ryttare. En i stort sett unik prestation inom idrottsvärlden.

Det var en tidig höstkväll när Anna, 11 år, red hemåt på sin lilla ponny. Från andra hållet på den långa raksträckan kom två bilar körande. Plötsligt påbörjar den ena en omkörning. Anna inser att det inte finns plats för alla tre, men har ingenstans att ta vägen. Det som inte får hända har hänt. En liten ponny fick sätta livet till och den lilla flickan blir svårt skadad men överlever mirakulöst.

Idag inspirerar Anna Nordin andra med sin historia:
– Du kan inte välja vilka situationer du hamnar i, men du kan alltid välja vad du gör av dem.

Tonåren var jobbiga, inte nog med ett svårt handikapp – utan dessutom utmaningen att vara annorlunda, att alltid sticka ut.
– Det har inte alltid varit enkelt, säger Anna, men det har lärt mig att allting går, bara man vill och vågar. Den inställningen har tagit henne långt, hon rider i landslaget för ryttare med funktionsnedsättning och dessutom i landslaget i den nya grenen WE – där i konkurrens med fullt friska ryttare. Som om inte det vore nog kör hon också mc och porsche på bana.

RMI är ett av ledorden under Annas föredrag. Med Rätt Mental Inställning kommer du längre. Och med effektivt målarbete går det snabbare. Med sin historia ingjuter Anna trovärdighet i budskapet att allt är möjligt. Hon inspirerar och motiverar åhörarna att ta sig an sina egna utmaningar.

Anna är diplomerad coach med kommunikologutbildning och presenterar ett systematiskt sätt att arbeta målinriktat. Hon avslöjar också sin egen framgångsrika metod för att alltid bibehålla RMI. Med mycket humor och sin egen livshistoria som en röd tråd blir det lättsamt och lärorikt på samma gång.

Föredraget kan kompletteras med en workshop som skräddarsys efter företagets behov och önskemål. Det kan till exempel röra värderingar, valda sanningar, sorterad feedback eller att skilja på person och prestation för att frigöra sin potential och nå så långt man vill på ett effektivt sätt. Anna kan även erbjuda coaching, individuellt eller i grupp.

Pressbilder

Anna Nordin

Anna Nordin

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2