Johan Rheborg
Fotograf: Morgan Norman

Johan Rheborg

En av Sveriges roligaste personer

Det går närapå inte en dag utan att Johan Rheborg kan synas i TV, på bio eller på teater. Publiksuccéerna är legio. Han menar att ilska och humor faktiskt hör ihop, något man kan få uppleva i många av hans framträdanden.

Johan Rheborg är manusförfattare, skådespelare, komiker, reklamfilmsregissör och föreläsare. Han blev känd för hela svenska folket när han gjorde rollen som Percy Nilegård och tillsammans med Killinggänget har han gjort succéer som "Glenn Killing i manegen", "Nilecity" och "Fyra små filmer".

Johan Rheborg har varit med i tv-program som "Cleo" och "Kenny Starfighter" i SVT och "Parlamentet" i TV4. Han har också turnerat med "Tältprojektet" och "Rhapsody in Rock". Publiksuccén "Hur tänker hon" var en enmansföreställning där Johan var skådespelaren på scen.

Johan tar uppdrag som stå-upp komiker, konferencier och föreläsare. I sina föreläsningar talar han om "Kreativitet och Konsten att våga". I föredraget "Varför gör man det man gör?" berättar Johan mer personligt om sina drivkrafter som komiker och kreativ person. Johans filosofi är att humor och ilska hör ihop. Humor måste vara personligt och bra humor kommer ur jobbiga personliga upplevelser. Föredraget håller en allvarlig ton som i slutet garanterat vänds till skratt när Johan Rheborg bjuder på egna dråpligheter med en avslutande stand-up. Befriande på ett skönt sätt!

Pressbilder

Johan Rheborg

Johan Rheborg

Komiker & Skådespelare

Fotograf: Morgan Norman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2