Jesper Ek

Jesper Ek

Ingenting startar med resultat - allt startar med människorna.

Jesper Ek föreläser engagerat utifrån sina egna ledarerfarenheter om hur företag och organisationer kan gå från förlust till vinst genom att vända ryggen mot resultat och istället vända sig till människorna i teamen som utgör organisationerna.

Jesper Ek var nominerad till Årets talare – Genombrott Man 2019. Han ger konkreta tips och praktiska exempel på varför engagemang, motivation och energi är nycklarna till ett framgångsrikt slutresultat - och hur ni kan implementera dessa direkt in i era team. Dessa fungerar lika bra i företag som offentlig verksamhet.

Under sex månaders tid lyckades läkemedelsbolaget Roche vända fallande siffror och ett rekordlågt engagemang till att bara ett år senare, med samma team, ha ökat försäljningen och engagemanget med upp till 70%. Varför? Det och mycket mer kommer fram under Jespers inspirerande föreläsning hos er.

För det finns få föreläsare som har Jesper Eks erfarenhet. Han har själv valt att hoppa av företagskarusellen och istället satsa helhjärtat på att föreläsa och utbilda i det han brinner för – framgångsrikt mänskligt ledarskap. Jesper Ek har över 20 års erfarenhet av chefs- och ledarroller inom näringslivet. Han har genom sin karriär och sina erfarenheter fått möjligheten att få en unik inblick i olika stilar på företagande och ledande. Detta har lett till att han hittat nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap, det mänskliga ledarskapet. Det är inte genom att fokusera på resultaten som du uppnår resultat – det är genom att skapa engagemang, en vision och en positiv företagskultur bland människorna i organisationen som det sker förändring på riktigt.

Därför ska du boka en Jesper Ek föreläsning:

  • Genom att förklara utifrån egna erfarenheter som gett framgångsrika resultat ger han er praktiska tips och råd till hur ni tillsammans kan åstadkomma positiv förändring på riktigt.
  • Hans moderna och framgångsrika syn på ledarrollen och företagande är både inspirerande och leder till ökat resultat och engagemang bland medarbetare och chefer i alla typer av organisationer.
  • Jesper vet hur svårt det är att leda i förändring – och genom detta ger han både förtroende och en drivkraft som garanterat kommer sporra er att vilja förändra synen på teamen och hur ni talar om ert framtida resultat.

En Jesper Ek föreläsning visar på fördelarna med att sätta människan och medarbetare i fokus. Du får ta del av smarta verktyg till att hitta ett gemensamt fokus, formulera konkreta mål och att påminna om det VARFÖR som ger en en känsla av engagemang och en mening med att gå till jobbet. Om medarbetarna inte ens VILL gå till jobbet, hur ska de då kunna motiveras till att nå ökade resultat? Det är genom att skapa en företagskultur där visionen och viljan är densamma som resultaten kommer börja visa sig.

Jesper Ek får gång på gång lysande omdömen från de han föreläser inför, detta för att åhörarna på riktigt inser att Jesper Ek vet vad han talar om.

Jesper Ek är futurist och huvudstrateg på den internationella, molnbaserade marknadsföringsbyrån Up There, Everywhere. Han har föreläst inför en mängd internationella koncerner och företag, vilket innebär att han föreläser lika bra på svenska som engelska.

Så här säger några av Jespers kunder om hans föreläsning:

"Jesper är mannen som under 20 år har "Walked the talk" och därför nu kan "talk the walk", han vet och kan förmedla varför VARFÖR är så viktigt i en organisation. Jesper är en svensk version av Simon Sinek." - Jessica Eidemo, Mind & Emotions.

"Jesper som föreläsare för att både ge energi och inspiration, men också konkreta verktyg och ett mindset som hjälper individer och grupper att sätta fokus på det som i slutändan ger affärsvärde." - Sarah Stilwell, Klövern AB.

"Jesper Ek är en fantastisk, engagerande och inspirerande föreläsare som verkligen har en förmåga att sätta människan i fokus. Jesper ger konkreta tips och praktiska exempel på varför engagemang, motivation och energi är nycklarna till ett framgångsrikt resultat - utifrån sina egna ledarerfarenheter och utan att vara för teoretisk." - Erja Erholm, HR Chef Länsförsäkringar.

"Kan varmt rekommendera Jesper som föreläsare för både små och stora grupper. Jag har personligen hört honom i ett sällskap och ca 40 personer och i sällskap på ca 500. Jesper ger energi och blandar sina personliga erfarenheter med insikter ifrån forskning och media på ett lustfyllt sätt. Men det viktigaste skälet till att välja Jesper är att han utgår ifrån det som är viktigast av allt, nämligen människan och våra medarbetare." - Mathias Krümmel, COO Postnord Sverige.

Pressbilder

Jesper Ek

Jesper Ek

Ledarskapscoach

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2