Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen

Framtiden är fantastisk!

Eirik Norman Hansen är en riktig teknikoptimist och ger inspirerande och engagerande föreläsningar om hur tekniken påverkar oss människor, organisationer och samhälle.

Eirik tror att framtiden är fantastisk, men att vi människor har ett stort ansvar. Hans föreläsningar är en blandning av inspiration, provokation och humor. Han är känd för att vara tydlig och begriplig om komplicerade och avancerade ämnen. «En föreläsning ska vara både underhållande och inspirerande samtidigt som du lär dig något», säger Eirik. Han har en liten förkärlek för robotar, artificiell intelligens och digitala ekosystem, och det är detta som kommer att ligga till grund för det mesta i framtiden.

Eirik Norman Hansen är civilekonom och i över 20 år har han arbetat med digitalisering för att förstå vad teknik betyder för oss och hur vi kan använda den på bästa möjliga sätt. Han har lett och varit en del av några av Norges och Nordens största digital- och teknikföretag. Idag driver han sitt eget företag där fokus uteslutande ligger på vad framtiden kommer att medföra och vad vi måste göra för att lyckas med det.

År 2018 vann Eirik utmärkelsen "Årets talare - man" i Norge och har de senaste åren blivit en av de mest eftersökta talarna i Norge. Eirik är också konferencier och moderator och använder humor och engagemang som viktiga ingredienser i sina föreställningar. År 2020 utsåg tidningen Kapital honom till en av Norges mest populära konferencier.

Eirik är en av de bästa talarna jag känner till. När han går ut på scenen - håller han en engagerande och underhållande föreläsning, med en hög professionell nivå. Han är alltid mycket väl förberedd - och levererar vad kunden vill, så att han möter publiken som sitter i salen på rätt sätt. Han är lätt att arbeta med och anpassar sig alltid efter kundens behov och önskemål.


- Johanne Kjuus, hållbarhetschef, Orkla Foods.

Eirik Norman Hansen har också varit med på att skriva boken "When law meets AI" som publicerades sommaren 2019. Ibland dyker han också upp på både TV och radio för att prata om ny teknik och dess konsekvenser. Eirik har också sin egen podcast "30 minuter in i framtiden" där han och en gäst pratar om den närmaste framtiden.

Vi var mycket nöjda med Eirik under förra årets konferens och har redan bokat honom till årets konferens. Han fick högsta betyg av alla föreläsare hos deltagarna och Eirik är en ovanligt bra kommunikatör. Han höll ett inspirerande samtal med fokus på trender och visioner, och han gjorde det på ett säkert, roligt och engagerande sätt. Han kom till och med med förslag på förbättringar inför evenemanget och vill alltid nå så långt som möjligt!


- Ann-Kristin Hansen, General Manager, Antidiffer.

Kontakta oss för att boka en föreläsning med Eirik Norman Hansen.

Pressbilder

Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen

Digitaliseringsexpert

Fotograf: Abraham Engelmark

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2