Caroline Mohr
Fotograf: Emelie Spjuth Svärd

Caroline Mohr

Vinn det mentala spelet med ett mindset i världsklass

Vill ni bidra till att skapa en arbetsplats där era medarbetare får växa och känna att ansvar är stärkande?

I Caroline Mohrs energifyllda föreläsningar lyckas hon förmedla tuffa utmaningar i bagaget med lätthet genom att fokusera på vikten av glädje, passion och mental inställning. Hon lyckas få åhörarna att vakna upp & reflektera över sin egen glädje, motivation och ansvar.

Caroline Mohr (fd Larsson) arbetar som inspirationsföreläsare sedan sex år tillbaka, Allianz Brand Ambassadör sedan 2017 och är även före detta golfproffs. Hon har vunnit både EM & VM i handigolf och är idag en efterfrågad föreläsare som reser världen över för att tala för både stora och små företag. Priser & medaljer i all ära, men det är inte det som föreläsningarna handlar om - de handlar om hur du lyckas hantera tuffa utmaningar genom att spela det mentala spelet rätt, motivera dig själv & våga omfamna det som också känns svårt.

Caroline har utbildat sig inom NLP och använder den kunskapen tillsammans med livserfarenheter när hon föreläser. Hon har erfarenheter i att hantera chock genom att själv ha överlevt en naturkatastrof, att spela golf på proffsnivå och hantera mentalt pressande situationer och att agera samt förbereda sig för stora förändringar efter att hon själv överlevt cancer. I hennes energifyllda föreläsningar lyckas hon förmedla tuffa utmaningar i bagaget med lätthet genom att fokusera på vikten av glädje, passion och mental inställning. Hon lyckas få åhörarna att vakna upp & reflektera över sin egen glädje, motivation och ansvar.

En föreläsning med Caroline är alltid autentisk, kraftfull och inspirerande. Hennes föredrag ger din organisation energi i rätt riktning, varaktiga intryck och en upplevelse som du kommer att kunna arbeta med för framtiden.

Maximera din potential genom att Go Pro 2.0
En föreläsning designad för att släppa lös din potential och börja agera i den riktning du vill gå. Du får följa med på en resa där du fördjupar din kunskap om din inre drivkraft. Du har chans att sätta meningsfulla mål, identifiera framgångsrika strategier och ta viktiga beslut för ditt engagemang. Den här föreläsningen passar perfekt när ni vill få fart i organisationen & ett ökat engagemang.

Vinn det mentala spelet med ett mindset i världsklass
En föreläsning om att bygga ett starkt mindset i världsklass genom att förbättra din attityd och förmåga att växa genom utmaningar. Om att fokusera rätt för att få mer energi, öka din integritet och inre tro på din potential. Den här föreläsningen passar perfekt när ni står inför en förändring.

Fear Less - Live Mohr
En föreläsning om att våga gå utanför din komfortzon, utmana din rädsla och upptäcka ännu mer i rummet av nyfikenhet. Den här föreläsningen fokuserar även mycket på att förbättra relationer och teamwork på både individ och organisationsnivå genom öppenhet och medkänsla. Du får en fördjupad insikt om mod och vad det innebär att ha mindre rädsla och leva mer. Den här föreläsningen passar perfekt när står inför en förändring och/eller vill förbättra teamkänslan.

Caroline föreläser på svenska, engelska och tyska.

Pressbilder

Caroline Mohr

Caroline Mohr

Inspiratör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2