Kristina Paltén
Fotograf: Kjell B Persson

Kristina Paltén

Vad kan 184 mils löpning lära oss om tillit?

I tider när Mellanöstern förknippas med problem och konflikter snörde Kristina på sig löparskorna och korsade Iran, en sträcka på 184 mil. För att utmana sina egna fördomar och rädslor och bidra till en värld av tillit.

Kristina har en fantastisk förmåga att inspirera människor att inse sin egen förmåga och förverkliga sina drömmar. Hon berör på djupet med sina nakna skildringar och sin livsklokskap. Kristina har utsatt sig för stora utmaningar och hennes reflektioner ger god kunskap i hur man skapar förutsättningar för att lyckas, oavsett vad det är man vill lyckas med.

Kristina Paltén växte upp som blyg tjej i norra Sverige. Hon gjorde inte mycket väsen av sig förrän hon i februari 2013 ställde sig på löpbandet inför 10 000 följare och deklarerade Jag ska sätta världsrekord. Bakom modet att utsätta sig för risken att misslyckas, fanns medvetna mentala strategier som hon lärt sig längs sin väg som ultralöpare, projektledare och chef. De mentala strategierna kan lika väl omsättas i yrkeslivet som i det privata. Med den nyvunna kunskapen om sin förmåga att påverka, bestämde sig Kristina för att göra något åt det hon såg som ett problem – den stigande rädslan mellan västvärlden och islam. För att förverkliga drömmen om en värld av tillit sa hon upp sig från jobbet som civilingenjör, snörde på sig löparskorna och korsade Iran, ett muslimskt land med sharialagar.

Kristina visar praktiskt och handlingskraftigt hur extremt höga mål motiverar och engagerar både individen och organisationen samt skapar positiv energi som bär framåt. Det är först när vi vågar sticka ut hakan och satsa, som den verkliga kreativiteten väcks. Kristina personifierar den gränslösa potential som släpps fri när vi följer våra innersta önskningar. Det är en potential som finns hos oss alla. Kristina berättar även hur hon sätter ihop ett väl fungerande team för att lyckas. Dessutom ger hon tips om hur man kan använda sig av digitala medier för att nå ut - idag har över 28 miljoner sett filmerna från Kristinas löpning genom Iran!

Kristina är en ytterst populär föreläsare som berör alla. Hon föreläser både på svenska och engelska, samt skräddarsyr sina föredrag och workshops utifrån det kunden önskar. 2018 släpptes Kristinas bok även internationellt.

Video

Pressbilder

Artiklar

Kristina Paltén - Tillit
Kristina Paltén

Kristina Paltén

Författare

Fotograf: Kjell B Persson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2